Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aragaz Arctic AMN4 – review, pareri si pret !

Nimic nu e mai frumos pentru o gospodina decat sa aibe la indemana pentru prepararea mancarurilor un aragaz performant ca cel de la Arctic. Modelul pe care vi-l prezentam astazi este AMN4, un aragaz de o inalta performanta care va ofera produse gatite de o foarte buna calitate.

Acest aragaz din gama Arctic de tip AMN4, este prevazut cu un program special de siguranta care dispune intreruperea alimentarii cu gaz in cazul in care flacara acestuia se stinge intr-un mod accidental.

Prin acest sistem special ai mereu garantia ca vei putea gati mereu in siguranta. In acelasi timp, acest aragaz de ultima generatie de la Arctic, este prevazut si cu un sistem de reglare a presiunii gazului, ceea ce iti ofera garantia ca vei gati la orice ora in siguranta.

Odata ce veti achizitiona acest aragaz Arctic AMN4, veti primi in mod gratuit un regulator de presiune a gazului care iti va permite mentinerea acesteia la valorile normale. Totodata folosirea acestui regulator primit la achizitionarea aragazului, o sa va garanteze un consum minim, ceea ce inseamna o economie financiara foarte binevenita pentru bugetul familiei dumneavoastra.

Aragaz Arctic AMN4

Acest aragaz, este oferit in culoarea alba, avand dimensiunile standard (IxLxA) de 85x50x50 centimetri.

In acelasi timp, acest tip de aragaz este prevazut cu un capac metalic, avand in constructia sa atat o tava cat si un gratar.

Arctic AMN4 este foarte util pentru orice gospodarie, el oferindu-va mereu cea mai inalta calitate in pregatirea oricarui produs. Veti avea mereu parte de o siguranta ridicata de orii de cate ori veti folosi acest dispozitiv de ultima generatie din gama de aragaze Arctic.

Alimentarea cuptorului acestui aragaz este facuta doar cu gaz si are un grad ridicat de siguranta, lucru ce va ofera liniste de fiecare data cand veti folosi acest produs.

La fel ca si cuptorul si plita acestui aragaz Arctic de tip AMN4, este alimentata tot cu gaz, fiind prevazuta cu un numar de patru arzatoare.

Toate aceste caracteristici prezentate mai sus fac din aragaz, unul de o foarte buna calitate pe care merita sa-l aveti in locuinta dumneavoastra.

Si, daca tinem cont si de faptul ca pretul acestui aragaz nu depaseste suma de 670 lei, nu ne ramane decat sa va recomandam sa vi-l achizitionati cat mai repede.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J