Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aragaz Electrolux EKI54500OX: Un aragaz care isi merita banii !

Aragaz mixt Electrolux EKI54500OXCand vorbim despre un aragaz nu prea avem ce sa spunem, probabil te gandesti ca un aragaz nu are cum sa coste mai mult de 10-15 milioane, dar cand vine vorba de calitate pretul intrece putin barierele si ajunge undeva la 20 de milioane de lei vechi.

Aragazul cu siguranta isi merita banii, chiar daca el costa 2200 RON il recomandam celor cu posibilitati materiale, cei care doresc in bucataria lor un aragaz de calitate, un aragaz ce are o plita cu inductie, un cuptor catalictic si este din inox.

Aragaz mixt Electrolux EKI54500OX este unul din cele mai bune din clasa lui, asa ca cei de la emag ne spun cate ceva despre el

Bucatarii profesionisti profita din plin de toate tehnologiile de ultima ora si sunt incantati de functii inteligente precum controlul precis al caldurii si functii de incalzire si de racire rapida. Caracteristicile de siguranta sunt, de asemenea, apreciate. Acest aragaz independent cu tehnologie prin inductie va va introduce in lumea gatitului profesionist.

VEZI UNDE ESTE CEL MAI MIC PRET: Aragaz mixt Electrolux EKI54500OX

Acestea fiind zise va recomanam un aragaz de ultima tehnologie, gustul mancarii parca este altfel cu noul aragaz.

Grill:Da

Alimentare cuptor:Electric

Capacitate (l):60

Iluminare cuptor:Da

Ventilator:Da

Incalzire inferioara:Da

Incalzire superioara:Da

Curatare catalitica:Da

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J