Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aspirator fara sac Dyson DC33C

Cu siguranta daca ati ajuns la acest articol cautati un aspirator fara sac, unul profesional, ei bine noi va prezentam astazi modelul Dyson DC33C, un aspirator despre care pot spune in mod cert ca nu prea o sa-l gasiti prin casele oamenilor. Si cand spun asta, ma refer strict exact la pretul extrem de mare, un pret exagerat dar care cu siguranta cei care si-l permit il vor achizitiona fara sa mai stea pe ganduri.

Dyson DC33C este un aspirator ce vine cu cateva tehnologii pe care nu o sa le gasiti pe alte aspiratoare clasice, aici putem discuta despre:

* Tehnologia Ball™, o tehnologie care vine in ajutorul consumatorului, daca aspiratarele clasice sunt mai greu de manevrat datorita rotilor fixe, ei bine, Dyson DC33C se roteste pe loc, astefel va puteti misca in voie in jurul mobilei. Numeroase componentele cheie, inclusiv motorul, sunt amplasate in interiorul sferei propriu-zise. Aceasta ii confera un centru de gravitate coborat si stabilitate.

* Ciclonii Dyson capteaza mai mult praf microscopic decat oricare alt ciclon, ca si mic istoric, a fost nevie de aproximativ 5 ani si 5127 de prototipui pentru ca James Dyson sa inventeze primul aspirator fara sac, asadar in timp s-a perfectionat si s-a ajuns la noile tehnologii care satisfac nevoile clientilor.Dyson DC33C

* Tehnologie Root Cyclone™ brevetata utilizeaza forte centrifugale de pana la 133.000 de ori mai puternice decat forta gravitationala pentru a indeparta chiar si particulele de praf microscopice din locuinta dumneavoastra (emag.ro), astfel avem un randament mult mai mare atunci cand aspiram praful din locuinte.

In principiu, Dyson DC33C o sa le mai vedeti prin spalatoriile de masini, atunci cand va duceti cu masina la spalat si ii faceti interior-exterior, o sa mai zariti aceste aspiratoare profesionale.

Tip aparat: Aspirator fara sac
Tip aspirare: Uscata
Putere (W): 1300
Putere de aspirare (W): 280
Accesoriu pentru spatii inguste: Da
Greutate: 7.5 kg

Daca doriti sa achizitionati acest produs la un pret promotional, cu transport gratuit si cu posibilitatea de a deschide coletul la livrare, o puteti face direct din link-ul urmator: Aspirator fara sac Dyson DC33C
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J