Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Sistem Desktop PC Asus ET2013 – pret, oferte si caracteristici!

Cand discutam despre All-in-One ne gandim automat la Apple, ei bine de aceasta data facem referire la noile sistem desktop de la ASUS, sistem ce vin cu configuratii puternice la preturi imbatabile.

Putem avea un sistem All-in-One cu numai 2000 RON, asta datorita celor de la ASUS care au venit cu modelele ET2013, modele All-in-One ce vin cu configuratii diferite si cu preturi destul de apropiate (verifica noua oferta de pret).

Sistemul Desktop PC Asus ET2013 vine cu un procesor Dual-CoreTM G550 ce are o frecventa de 2.60GHz, un procesor ce are un cache de 2 Mb si o tehnologie ce suporta DDR3 cu 32 de GB RAM. Noi pe acest sistem avem o memorie de 4 GB, o memorie suficienta pentru orice elev, student care doreste sa aiba un calculator desktop, insa este foarte bun si pentru orice birou datorita configuratiei.


Ca si capacitate de stocare avem un HDD de 500 GB, un hard disk ce vine cu tehnologia SATA si cu o viteza de 7200 RPM. Cu siguranta un HDD ce este pe placul utilizatorilor, asta pentru ca avem 7200 RPM si spatiu suficient pentru muzica, filme, documente si alte fisiere.

500GB-Up-to-1TB

Interesant este ca vine cu tehnologia USB 3.0 si face sa se copieze de 10x mai rapid decat un USB 2.0.
Un port plasat foarte accesibil, pentru partajarea instantanee a fisierelor si sincronizarea diverselor dispozitive portabile. O rata mare de transfer a datelor reduce in mod semnificativ timpii de transfer, ceea ce inseamna ca veti petrece mai putin timp asteptand si mai mult timp ducand la indeplinire diversele sarcini atribuite.

Design ultra-subtire, ergonomic, un design ce va incanta inca de la prima vedere.

Ecranul 16:9 HD+ de 20 inch cu iluminare LED ofera imagini de o claritate foarte buna, reducand in acelasi timp si consumul de energie.

Greutate foarte mica, doar 5,9 kg..perfect de pus pe pirou, un inlocuitor pentru orice laptop.

Daca doresti sa achizitionezi acest produse cu livrare gratuita, garantie 24 luni si desfacerea coletului la livrare, acceseaza: Sistem Desktop PC Asus ET2013 All-in-One 20” Multi-Touch, cu procesor Intel® Celeron® Dual-CoreTM G550 2.60GHz, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Wi-Fi, Microsoft Windows 7 Home Premium
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J