Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A – pret, caracteristici, detalii si oferte!

Rar in ziua de astazi sa gasesti o tableta si cu functia de apelare, ei bine noi am gasit modelul FonePad HD 7 ME175CG-1B003A de la ASUS, o tableta care imbina utilul cu placutul si te face sa o vrei pentru ca poti sa o folosesti in locul telefonului. Bineinteles trebuie sa te gandesti ca nu prea poti sa o bagi in buzunar pentru ca nu incape decat daca ai niste buzunare de dimensiuni mai mari, dar tot ma face sa o cumpar pentru ca este ieftina, fiabila si pot naviga pe internet atat prin WiFi cat si prin cartela de telefon (verifica noua oferta de pret).

Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A vine echipata cu un procesor Intel® Dual-Core Z2520, un procesor ce are o frecventa de 1.20GHz care zbarnaie in aplicatii si jocuri, nu este un varf de procesor, insa trebuie sa ne gandim ca este un Dual Core ce nu il gasesti pe tabletele ieftine.

Pentru ca am discutat despre procesor, Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A vine si cu 1 GB memorie RAM, memorie ce ajuta la instalarea aplicatiilor mult mai repede, ajuta la viteza tabletei si face ca jocurile si aplicatiile sa nu fie o problema atunci cand le deschidem.


Ca si capacitate de stocare avem 8 GB HDD, aici putem stoca jocuri, muzica si informatii. Un minus il reprezinta slotul de memorie care nu exista, asadar nu putem extinde capacitatea de stocare a tabletei ME175CG-1B003A.

Tableta Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A

Punctul forte al acestei tablete il reprezinta ecranul, asta pentru ca ASUS Fonepad 7 este echipat cu un ecran HD IPS ce are o rezolutie 1280×800 ce ofera unghiuri de vizionare incredibile, de 178 de grade, astfel incat poti partaja continutul ecranului cu toti cei din jurul tau. Diagonala acestei tablete este de 7 inch, putin mai mare ca un Note 3, deci cu siguranta putem sa o folsim in locul unui smartphone.

Ca si conectivitate avem 3G, WiFi, Bluetooth 4.0 si GPS (prin aplicatia Maps din sistemul de operare Andrid putem ajunge oriunde ne dorim, cu actualizari la zi si cu cel mai bun navigator care exista pana in acest moment).

O tableta foarte buna pentru taximetristi, pentru elevi si studenti dar si pentru cei care isi doresc o tableta ieftina care sa aiba performante bune.

Caracteristicile speciale sunt date de: SonicMaster technology, G-sensor, E-compas, Senzor de proximitate si Senzor de lumina, toate aceste caracteristici ajuta utilizatorii sa spuna ca au o tableta profesionala.

Daca esti interesat de tableta Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A o poti face apasand direct pe link-ul rosu, acolo vei putea vedea pretul actualizat, detalii despre livrare si alte informatii pe care nu le-am spus in acest articol.
One thought on “REVIEW: Asus FonePad HD 7 ME175CG-1B003A – pret, caracteristici, detalii si oferte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J