Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ASUS MG279Q, noul monitor de gaming lansat in Romania

ASUS MG279Q este noul monitor de gaming lansat oficial in Romania, care vine cu un ecran de 27 de inch la rezolutie WQHD de 2560 x 1440 pixeli. Acesta include un panou IPS (in-plane switching) cu unghiuri largi de vizualizare de 178 grade, rata de reimprospatare de 144 Hz si tehnologie AMD FreeSync.ASUS MG279QMonitorul de gaming MG279Q mai vine cu un design ergonomic si integreaza tehnologiile Ultra-Low Blue Light si Flicker-Free pentru a proteja ochii utilizatorilor care petrec mai mult timp gamingului. In plus, facilitatile exclusiviste ASUS, si anume tehnologiile GamePlus si GameVisual, ofera mai multe avantaje in jocuri.ASUS MG279Q (2)

Mai jos aveti comunicatul de presa al companiei ASUS:

Efecte vizuale detaliate si reproducerea precisă a culorilor

ASUS MG279Q reprezinta noua generatie de monitoare ce beneficiaza de un panou cu rezolutia WQHD (2560 x 1440) cu o densitate de 109 PPI (pixeli per inch). MG279Q integreaza tehnologie IPS pentru a oferi utilizatorilor imagini superioare, reproducerea totala a gamei RGB si unghiuri largi de vizualizare de 178 grade cu o minima alterare a imaginilor.

Efecte vizuale fluide

MG279Q prelucreaza cu rapiditate efectele vizuale dinamice, gratie ratei de reimprospatare de 144Hz si a timpului de raspuns de 4ms (de la gri la gri). MG279Q beneficiaza, de asemenea, de tehnologia AMD FreeSync1 ce elimina efectele de blur si fragmentare a imaginilor, oferind cadre fluide si un avantaj in cele mai noi titluri.

Conceput pentru sesiuni maraton de jocuri

MG279Q este conceput special pentru sesiuni maraton de jocuri. Acesta este subtire, iar rama ingusta il face perfect pentru configuratii ce includ mai multe ecrane. Standul ergonomic, cu posibilitatea de ajustare pe inaltime, rotire, inclinare si pivotare, le permite utilizatorilor sa-si regleze pozitia preferata de joc. MG279Q poate fi detasat usor de suport multumita unui mecanism rapid, putand fi montat pe perete cu ajutorul prinderii VESA pentru economisirea spatiului.

Tehnologia ASUS Ultra-Low Blue Light protejeaza jucatorii prin reducerea emisiei de lumina albastra cu pana la 70% prin cele patru setari ale filtrului, care pot fi accesate usor cu ajutorul meniului afisat pe ecran. Tehnologia Flicker-Free reduce palpairea ecranului oferind o experienta confortabila.

Functii concepute pentru gameri

MG279Q beneficiaza de taste rapide ASUS GamePlus cu reticul si cronometru. Utilizatorii pot selecta patru tipuri de reticul pentru a se potrivi mediului din joc, in timp ce cronometrul poate fi pozitionat oriunde pe marginile ecranului pentru a urmari colectarea resurselor si timpii de construcție. Tehnologia ASUS GameVisual ofera sase moduri predefinite (Peisaj, Curse, Cinema, RTS/RPG, FPS, sRGB ) adecvate diferitelor tipuri de jocuri. Aceste functii pot fi accesate cu ajutorul tastelor rapide sau prin meniul afisat pe ecran.

Conectivitate extinsa si managementul inteligent al cablurilor

MG279Q are conexiuni DisplayPort 1.2 pentru iesiri WQHD native si efecte vizuale vibrante. Exista, de asemenea, o interfata HDMI/ MHL si doua porturi USB 3.0 pentru conexiuni convenabile. Sistemul de management al cablurilor, aflat pe spatele monitorului, ajuta la ascunderea acestora mentinand aerisit spatiul din spatele biroului.

Preturi si disponibilitate in Romania

ASUS MG279Q este disponibil in Romania prin intermediul magazinelor specializate, la pretul aproximativ de 3000 lei (inclusiv TVA).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J