Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

ASUS ROG Poseidon nVidia GTX 780 – review si pareri !

Cand vine vorba de noile placi video de la ASUS, trebuie in secunda doi sa ne intrebam “Ce facem cu ele ?”, ei bine ASUS ROG Poseidon nVidia GTX 780 este una din cele mai performante placi video existente in Romania, bineinteles ca sunt altele si mai performante dar si mai scumpe, insa aceasta este exact facuta pentru raportul calitate-pret si pentru certitudinea ca nu ne trebuie mai mult.

Probabil ai ajuns la acest articol cautand o placa video care sa fie racheta in orice joc posibil sau sa faca fata celor mai noi aplicatii grafice, prelucrand rezolutii video 4k sau fotografii de sute de mega, ei bine modelul nVidia GTX 780 este alegerea perfecta, dar este si o alegere costisitoare.


ASUS ROG Poseidon nVidia GTX 780

La modelul ASUS ROG Poseidon nVidia GTX 780 s-a lucrat foarte mult la racire si la reducerea zgomotului atunci cand este folosita la capacitate maxima, de asemenea discutam despre tehnologia DirectCU H2O care atinge temperaturi cu 140% mai mici in timp si reduce zgomotulul, cu pana la 3X.

Design inovator si performante crescute, producatorii de la Asus ne spun ca s-a imbunatatit foarte mult si durata de viata a placii video, cu pana la 25% mai mare durata de viata decat modelele precedente de la Asus.

nVidia GeForce GTX780 functioneaza pe slotul PCI Express 3.0, avand o capacitate a memoriei de 3 GB, de asemenea avem un procesor grafic ce are o frecventa de 954 MHz si o frecventa a memoriei de 6008 MHz. Ca si conectivitate regasim un port HDMi, 2 porturi DVi si un Conector DisplayPort.

In concluzie este o placa grafica, costisitoare, insa cu siguranta pentru cei ce dispun de un asemenea buget si-o pot achizitiona pentru ca merita din toate punctele de vedere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J