Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Aveti un smartphone defect? Cum sa-l reparati ieftin?

Veniti cu el la service gsm smartmobitel pentru o reparatie fiabila!

Este surprinzator cat de repede se poate sparge ecranului unui telefon smart. Daca il scapati din mana, ecranul se poate fisura imediat. In cazul in care varsati accidental lichid pe el sau il scapati in toaleta este posibil sa moara complet. Butoanele fizice se pot bloca sau se pot uza. Mufele de casti pot sa nu mai recunoasca deloc cablul. O camera web zgariata sau sparta inseamna ca nu veti mai putea face fotografii bune. Iata deci ca multe lucruri pot merge prost.

Totusi daca va confruntati cu astfel de probleme nu inseamna ca trebuie sa va aruncati telefonul. Exista solutii profesionale care va pot scoate din impas si exista cateva alternative si mai ieftine. Chiar daca vreti sa renuntati la telefon, l-ati putea vinde pentru mai multi bani daca l-ati repara initial.

smartmobitel photo
In primul rand verificati certificatul de garantie

Daca descoperiti un defect pe care nu l-ati provocat dumneavoastra iar smartphone-ul este inca in garantie, ati putea sa va adresati producatorului sau magazinului de unde l-ati cumparat. Reparatiile in perioada de garantie se fac gratuit, insa trebuie sa intelegeti ca un ecran spart nu poate reprezenta un motiv bun de garantie (pentru ca este din vina dumneavoastra). In cazul in care defectul nu este acoperit de garantie, cel mai probabil veti dori sa va adresati unui service gsm din zona, in loc sa apelati la producator. Asta pentru ca producatorii si magazinele de desfacere care fac si service au tarife de reparatie mai mari.

Il reparati singur sau il aduceti in service gsm?

Daca smartphone-ul nu mai este in garantie sau defectul nu este acoperit de aceasta, s-ar putea sa doriti sa incercati sa-l reparati singur. Inainte de a incepe, trebuie sa fiti constient ca daca veti umbla in telefon si-l veti desface veti pierde garantia. Traim in epoca de aur a internetului, ceea ce inseamna ca veti gasi o multime de tutoriale video sau ghiduri in format foto sau text despre orice v-ati putea dori in ceeea ce priveste realizarea unor unor reparatii specifice. Totul se afla la distanta de cateva clikuri. In cazul in care sunteti sigur pe abilitatile dumneavoastra sau doriti sa incercati sa faceti reparatia singur, trebuie sa gasiti un set bun de instructiuni dupa care sa va ghidati. E adevarat ca pe site-urile de specialitate calitatea ghidurilor de reparatie variaza, dar exista cateva exemple foarte bune, in special pentru cele mai populare smartphone-uri de pe piata.

Pentru service gsm si reparatii rezistente vizitati http://smartmobitel.ro/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J