More

  Baldur’s Gate 3 pentru PS5 va fi disponibil pentru descărcare cu 2 zile înainte de lansare

  Stiri IT&TechBaldur's Gate 3 pentru PS5 va fi disponibil pentru descărcare cu 2 zile înainte de lansare

  Baldur’s Gate 3, unul dintre cele mai așteptate jocuri de rol din ultimul deceniu, se apropie de lansarea pentru PlayStation 5. Iar vestea bună pentru fanii acestui titlu este că vor avea posibilitatea de a pre-descărca jocul cu 2 zile înainte de lansare. Această oportunitate le va permite să înceapă aventura imediat ce jocul va fi lansat oficial pe consolă. Spre deosebire de versiunea pentru PC, care a necesitat o așteptare până în ziua lansării, dezvoltatorii de la Larian Studios au decis să ofere posibilitatea de pre-descărcare pentru PlayStation 5, pentru a asigura condiții egale pentru toți jucătorii și pentru a evita spoiler-ele înainte de lansarea oficială.

  Baldur’s Gate 3 este continuarea unei serii de jocuri de rol clasice, dezvoltate inițial de către BioWare în anii 2000. Jocurile din această serie se bazează pe regulile Dungeons & Dragons și oferă jucătorilor o experiență captivantă într-o lume deschisă, cu o poveste complexă, numeroși personaje și un sistem de joc multiplayer. Jocul se remarcă și prin grafica sa impresionantă și optimizarea excelentă, care îi permite să ruleze în mod fluent chiar și pe console.

  Baldur’s Gate 3 va fi lansat pe PlayStation 5 la o lună după lansarea oficială pe PC, mai exact pe 6 septembrie 2023. Cu toate acestea, fanii care dețin o consolă PS5 vor putea să își pre-descarce jocul preferat începând cu data de 4 septembrie. Această posibilitate le va oferi șansa de a fi pregătiți să se lanseze în aventură fără a mai pierde timpul cu descărcarea jocului în ziua lansării.

  Echipa de dezvoltare de la Larian Studios a ținut să își exprime recunoștința față de fanii jocului Baldur’s Gate 3 și să le mulțumească pentru sprijinul și răbdarea de care au dat dovadă pe parcursul procesului lung de dezvoltare. Jocurile de o asemenea anvergură necesită timp și efort considerabil pentru a fi create și dezvoltate, iar faptul că fanii au rămas alături de echipă pe tot parcursul acestei călătorii a fost extrem de valoros pentru dezvoltatori.

  Razvan Alexandru
  Razvan Alexandruhttps://www.zona-it.ro/
  Dacă aveți sugestii, știri sau orice altceva legat de tehnologie pe care ați dori să le discutați cu mine, sunt mereu deschis la dialog și vă încurajez să mă contactați direct. Apreciem colaborările strânse și perspectivele inovative care ne permit să rămânem în avangarda domeniului. „Tehnologia ne unește, pasiunea ne ghidează”

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Articole recente

  Alte articole interesante