Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat vase Beko DFN6833S

Pot sa spun ca atunci cand au aparut masinile de spalat vase le uram din toate punctele de vedere, dar odata cu trecerea timpului am inteles cu adevarat scopul lor si cat sunt de beneficie pentru orice familie, asadar, astazi m-am gandit sa prezint modelul Beko DFN6833S, o masina de spalat vase care m-a uimit atat prin caracteristici cat si prin design-ul placut pe care il are.

“Set Finish pentru masinile de spalat vase” – se primeste gratuit la achizitionarea acestei masini de spalat, promotie valabila in momentul scrierii articolului, mai mult de atat, avem o super promotie pentru achizitionarea oricarei masini de spalat Beko, aceasta consta intr-o garantie de 5 ani fara costuri suplimentare, promotie valabila pana la data 31.03.2015.

Beko DFN6833S o recomandam in special fimiliilor, dar putem spune ca este un produs perfect si pentru baruri, cafenele, pizzeri, chiar si pentru micile restaurante, asta pentru ca vine cu o capacitate de 13 seturi, o dovada ca putem spala foarte multe vase doar cu o singura spalare.

In continuarea articolului o sa precizam cateva din caracteristicile masinii de spalat vase, putem sa incepem prin a preciza inca odata ca avem o capacitate de 13 seturi, la care mai adaugam clasa de eficienta energetica A++ si un numar de 8 programe, totul controlandu-se intr-un mod electronic.

Dupa cum spuneam si mai sus, Masina de spalat vase Beko DFN6833S este tehnologizata, iar aici putem evidentia nivelul de temperatura de la 1 la 6, acesta se selecteaza in functie de murdaria vaselor, avem un Motor Brushless, un sistem control exces apa si un indicator clatire suplimentara.

Vreau sa mai adaug faptul ca avem un consum de apa de 10l pe ciclu si un consum de 0.92KW pe ciclu de spalare, de asemenea trebuie precizat nivelul de zgomot care este de 42 dB, cat o masina de spalat rufe.

In parte frontala avem un ecran LCD care pot spune ca ii da un aer de finete, un design care se remarca si prin culoarea argintie dar si prin colturile putin rotunjite, pot spune ca acest design se potiveste pentru orice decor, orice bucatarie, important este sa avem spatiu si atat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J