Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday 2014 la eMAG – 73 de autoturisme

Black Friday 2014 va incepe la eMAG in aceasta dimineata, 21 noiembrie, la ora 06:00. Oferta pregatita special de Black Friday are reduceri de maxim 75% la peste 450.000 de produse disponibile in stoc.

“In oferta de Black Friday 2014, eMAG va include 73 de autoturisme marcile BMW, Fiat, Ford, Hyundai, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes Benz, Opel, Suzuki, in valoare totala de 10 milioane de lei si cu o reducere de pana la 30% fata de pretul de lista. Clientii eMAG pot cumpara Ford Focus Trend 1.0 EcoBoost 125 cai putere la 13.999 euro, redus cu peste 5.300 de euro de la pretul de baza, Fiat 500 1.2 Pop la 8.999 euro, redus cu 30%. In zona premium, oferta va include Jeep Grand Cherokee 3.0 Mjet 250 cai putere AT9 4×4 Overland la 45.755 euro, redus cu 20.000 euro. Cea mai mare reducere aplicata modelelor de autoturisme din oferta eMAG este de 20.000 de euro fata de pretul de lista”, conform aceluiasi comunicat.

Black Friday 2014 eMAG.roIn plus, eMAG va mai include in aceeasi oferta si tichete de carburanti Rompetrol: “eMAG lanseaza de Black Friday la vanzare tichete pentru toate tipurile de carburanti Rompetrol (benzina, motorina, gaz petrolier lichefiat), cu un discount de 10% fata de pretul la pompa”, conform unui comunicat de presa al eMAG.

Tichetele de benzina au costat 200 de lei, iar eMAG va avea, doar in oferta speciala de Black Friday, un stoc de 5.000 de tichete in valoare totala de 1 milion de lei. Clientii vor putea sa achizitioneze doar un tichet pe comanda, iar cu acesta va putea alimenta, cu tipul de carburant ales, in toate statiile Rompetrol din Romania.Tichete de carburanti eMAG“Daca anul trecut am spart gheata in comertul online romanesc si am lansat in premiera la vanzare autoturisme, in acest an vom demonstra, prin parteneriatul cu Rompetrol, ca inclusiv carburantii au potential sa devina una dintre categoriile vedeta in comertul online, si sa se regaseasca printre produsele pe care clientii le pot pune in cos, alaturi de electronice, produse de ingrijire personala, articole sportive sau carti si jucarii”, a declarat Iulian Stanciu, Director General eMAG.

“Dintre toti cei care si-au manifestat intentia de a cumpara de Black Friday, 28,9% au spus ca vor sa cumpere ceva de la eMAG”, a declarat Radu Apostolescu, Vicepresedinte si Director de Dezvoltare eMAG. “Ne asteptam ca inca din primele ore sa avem un trafic de circa 700.000 de vizitatori pe site, iar pe intreaga zi să primim pana la 2 milioane de vizite”, a mai declarat Radu Apostolescu.

“Pentru a face fata avalansei de trafic compania a investit in ultimele luni peste 200.000 euro in infrastructura IT si a modificat procedura de comanda pentru produsele din promotiile de Black Friday”, conform unui alt comunicat de presa al retailerului IT.

Pentru mai multe detalii vedeti catalogul eMAG de Black Friday 2014, iar in aceasta dimineata va fi disponibila intreaga oferta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J