Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Produse sepciale de BLACK FRIDAY 2014 la eMAG!

Black Friday, cel mai mare eveniment de comert electronic de la noi din Romania si nu numai. Precizam ca cei de la eMag au investit foarte multi bani, vorbim aici despre o suma colosala de 5 milioane de lei, toti acesti bani au fost distribuiti catre servere si retelistica, 2 milioane de lei in software, implicand in acest proces aproape 200 de oameni – negocieri, dezvoltari IT. “Anul acesta, ca si anul trecut, nu vrem sa cada sistemul nicio secunda”, aceasta a fost declaratia lui Iulian Stanciu. Compania ne-a pus la dispozitie si spatiu total dedicat evenimentului, este vorba de 10.000 mp din totalul de 33.000 mp pe care il detine compania.

Anul acesta, eMAG doreste sa faca vanzari de 150 de milioane de lei, o suma absolut colosala. De asemenea, Iulian Stanciu a mai spus ca aceasta suma echivaleaza cu vanzarile pe o perioada de 20 de luni din urma cu 5 ani, asta dovedeste ca eMAG s-a exstins din ce in ce mai mult in mediul online.

Black friday este pe 21 noiembrie 2014, mai jos avem lista produselor disponibile de black friday. Intra pe categoria care te intereseaza si fa-ti planuri de cumparaturi.

eMag anunta livrarea a 150 de camioane de produse/zi, asta inseamna echivalentul unui camion la zece minute. Compania estimeaza ca va expedia absolut toate produsele intr-o perioada de 6 zile de la data comenzii, black friday 2014 este aproape, nu uitati sa va treziti de dimineata pentru a prinde ofertele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J