Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday 2014 la Emag

De Black Friday reducerile se țin lanț la eMAG. Asemenea anului 2013, magazinul anunța o gamă largă de produse pentru dumneavoastră.
De la produse electronice și electrocasnice, până la jucării și asigurări, Emag și-a făcut deja un renume pentru reducerile oferite cu ocazia acestui eveniment. Inițiatori ai eventului în 2011, Emag este pe primul loc în rândul retailerilor, reușind să-și însumeze 21,1% din total comenzilor de Black Friday 2013.

Pentru ediția de anul acesta se estimează vânzări de peste 100 de milioane. Astfel, Emag s-a pregătit să rămână numărul 1 pe piața, majoritatea românilor declarând că au intenția să revină tot la ei și de acest Black Friday. Printr-o ofertă diversificată, o platformă online îmbunătățită și reduceri pe placul clienților, magazinul urmărește să ofere o experiență plăcută cumpărătorului online și produse de calitate.

Black Friday Emag. O poveste de succes

Participând încă din prima ediție a evenimentului în 2011, acesta pare să fie un adevărat succes. Accesările site-ului Emag.ro și vânzările produselor la ofertă au crescut de la an la an. Astfel, la ediția din 2013, Emag înregistra vânzări de peste 200 000 de produse.
În prima oră și jumătate de la începerea programului de Black Friday 2013, pagina magazinului Emag a fost accesată de 709 000 de ori, realizându-se 54 700 de comenzi. Astfel, încă din prima oră și jumătate de la începerea Black Friday, Emag și-a epuizat 84% din stocul de televizoare, 83% din cel de laptopuri și 39% din cel de telefoane mobile.
Succesul evenimentului nu se limitează la cifrele mai sus menționate. Conform blogului Emag, au fost vândute 1000 de tablete, la 99 ron, în 5 minute.
De asemenea, cu ocazia eventului, Emag a vândut 60 de autoturisme, în valoare de aproximativ 1 milion de euro. Magazinul a reușit să vândă 3 autoturism în primele 4 minute de la începerea ofertei. În ceea ce privește produsele electrocasnice, peste 42 000 de asemenea produse au fost vândute în vinerea neagră.

black-friday-2014
Succesul magazinului poate fi văzut și-n numărul de accesări a site-ului. Românii au accesat pagina magazinul de 300 000 de ori în perioada evenimentului, generând 12 000 de vânzări în mediul online.

În diferitele studii de piață, specialiștii spun că Emag este magazinul preferat de români când vine vorba de Black Friday. Cei intervievați declarând că vor reveni la Emag și de Black Friday 2014.

Există o creștere reală a fenomenului Black Friday în rândul românilor. Succesul companiei din 2013, i-au făcut pe cei de la Emag să considere mărirea stocului de produse și a reducerilor. De asemenea, site-ul magazinului a fost îmbunătăți, căutarea produselor mult dorite fiind mai ușoară și comodă.

Vă doriți o tabletă sau un laptop nou? Poate aveți nevoie de un frigider sau alt produs electrocasnic. Sau vreți să realizați o asigurare RCA la un preț redus? Emag este locul în care găsiți cele mai mari reduceri de Black Friday.

Ce vă pregătește Emag pentru Black Friday 2014?

Vânzările din 2013 anunță un stoc mai mare de produse și oferte interesante. Număr impresionant de automobile achiziționate, pentru un magazin online, anunță ofertă interesante pentru mașini. De asemenea, vânzarea a 1000 de tablete în numai 5 minute, anunță un stoc mai mare și prețuri avantajoase pentru produse electronice și IT.
Electrocasnicele, precum frigiderele sau aragazele, sunt în primul rând o necesitate pentru client. Achiziționarea de electrocasnice a fost de asemenea un real succes pentru Emag. Astfel, cu certitudine o gama de oferte variată și atrăgătoare nu o să lipsească.

Reducerile vor fi variate pentru o gamă diversă de produse. Cele mai multe produse vor fi avea o reduce de 40-60%. Dat fiind devotamentul pentru Black Friday arătat în anii precedenți, Emag pune la dispoziție aproximativ 300 de produse cu o reducere de 80%!

Avem oferte concrete?

Black Friday va avea loc pe 28 noiembrie anul acesta, dar n-ar fi de mirare dacă evenimentul s-ar prelungi. Emag este deja cunoscut pentru campaniile de reduceri constante și diversificate. Startul va fi dat dis de dimineață începând cu ora 7. Suma minimă pentru achiziționarea de produse va fi de 50 de ron, iar acestea pot fi returnate în maxim 30 de zile.

Pentru cei ce doresc să achiziționeze produse în rate, Emag oferă această posibilitate. Dacă te-ai gândit să-ți cumperi un laptop nou, un frigider sau un produs costisitor, îl poți achiziționa la prețul din ofertă în 6 rate.
Cunoscut pentru produsele electronice, electrocasnice și de IT, cei de la Emag ne oferă câteva indicii legate de produse pe care le putem găsi de Black Friday 2014.

Succesul vânzării de tablete din anul precedent, a făcut pe cei de la Emag să ofere și în acest an o gamă diversificată. În topul ofertelor pentru tablete se află: MeMo Pad ME173x-1Boo8A, Samsung Galaxy Tab2 P3110 7’’ și E-BOBA REVO R85.

În ceea ce privește produsele electrocasnice, Emag va oferi, la fel ca în anii precedenți, o ofertă diversificată privind reducerile. Veți putea achiziționa frigidere sau cuptoare cu microunde cu până la 40% mai ieftine. Din oferta de anul acesta reamintesc frigiderele Whirpool, congelatoarele Arctic sau cuptoarele cu microunde Zelmer.
Televizoare performante de ultimă generația cu ecran lat și luminozitate sporită nu puteau să lipsească din oferta Emag pentru Black Friday. Din gama de oferte Emag menționez: Led Philips, LED Smart Samsung 32F5300 și LED Smart TV 3D Philips.

Voi ce veți cumpăra de la Emag de Black Friday?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J