Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Black Friday 2014 va incepe la eMAG pe 21 noiembrie

Black Friday (Vinerea Neagra) este un eveniment organizat de catre americani, in urmatoarea zi dupa Ziua Recunostintei, care reprezinta deschiderea sezonului de cumparaturi de Craciun, prin reduceri insemnate. Acest eveniment apare in fiecare an intre 23 si 29 noiembrie, adica in prima zi de vineri dupa Ziua Recunostintei, respectiv ultima zi de vineri din luna noiembrie (aici pot fi si exceptii).

Black Friday 2014 va fi pe data de 28 noiembrie 2014.

eMAG va organiza cea de-a patra editie a evenimentului Black Friday, din Romania, incepand cu data de 21 noiembrie, fiind al doilea an in care compania va da startul cu o saptamana mai devreme decat data oficiala a evenimentului.Black Friday la Emag“[…] Ne dorim ca, in timp, sa urmeze traiectoria pe care am inscris si evenimentul Black Friday, eveniment pe care il vom organiza in acest an in data de 21 noiembrie”, a declarat Violeta Luca, vicepresedinte si director executiv eMAG.

Intre timp, eMAG a mai organizat si alte evenimente, similare cu Black Friday, printre care si Revolutia Preturilor. Acest eveniment s-a desfasurat intre 23 – 25 septembrie si este deja la a doua editie, generand venituri de aproximativ 39 de milioane de lei, cu 30% mai mult fata de prima editie (25 – 27 iunie 2014).

Revolutia Preturilor a adus un trafic, in cele trei zile, de peste 300.000 de vizitatori unici pe zi, dublu fata de o perioada normala. Tot in timpul acestui eveniment s-a vandut si peste 11.000 de carti, 7.000 de pachete de scutece, dar si 15 tone de mancare pentru animale de companie.Revolutia Preturilor la Emag“Am creat Revolutia Preturilor ca un eveniment exclusiv eMAG, si in numai doua editii am reusit sa-l inscriem in calendarul de shopping al romanilor. Rezultatele inregistrate pana acum demonstreaza faptul ca evenimentul nostru este primit cu interes, urmarit cu atentie si valorificat imediat de catre clienti”, a mai declarat Violeta Luca.

“Valoarea medie a comenzii, dar si rata de conversie s-au situat peste valorile unor zile normale pentru toate cele trei zile. Comunicarea directa, ofertele “fara stelute”, si logistica scalabila au fost principalele ingrediente ale unei campanii care a impulsionat peste asteptari comenzile inregistrate de eMAG in Revolutia Preturilor”, a adaugat Violeta Luca.

eMAG.ro a introdus pe piata din Romania, in anul 2011, conceptul de Black Friday, oferind reduceri de pana la 30% si 60% pentru o gama mare de produse. Evenimentul s-a dezvoltat foarte mult, iar eMAG a marcat, in anul 2013, o noua premiera pentru comertul online din Romania, punand la vanzare, pentru a treia editie de Black Friday, 63 de autoturisme cu o valoare de un milion de euro.Black Friday la Emag (2)Compania a avut ca scop atingerea sumei de incasare de 22 milioane de euro, insa acesta a fost atins, in anul 2013, cand a inregistrat vanzari de 23 milioane de euro, cu ajutorul a celor 155.000 de comenzi efectuate de 3,1 milioane de vizitatori, pe intreaga durata a evenimentului Black Friday.

eMAG promite sa ofere clientilor reduceri uriase de Black Friday 2014, sperand la incasari si mai mari fata de anul trecut.

Site-ul ZONA-IT.ro va pune la dispozitia dumneavoastra cele mai noi si mai bune reduceri ale produselor, dar si ultimele noutati de Black Friday 2014. Va asteptam pe site!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J