Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Mai sunt cateva zile pana la BLACK FRIDAY 2014

Dragi tovarasi sa stiti ca mai sunt cateva zile pana cand evenimentul “Black Friday 2014” incepe, iar noi ne pregatim din toate punctele de vedere, scriem articole, indrumam cititorii sa cumpere cele mai bune produse, facem review-uri pentru produsele din oferta si spionam toate magazinele online pentru a vana cele mai bune reduceri.

De asemenea, vreau sa stiti ca am facut o pagina speciala dedicata acestui eveniment, acolo sa sa gasiti lista magazinelor participante, dar si foarte multe bannere cu oferte si reduceri incendiare. Flanco, Altex, evoMAG, MarketOnline sunt doar cateva pe care le-am amintit.

Vreau sa precizez ca si eu sunt tot un cumparator si doresc sa-mi iau foarte multe produse anul acesta, m-am gandit la un frigider, o masina de spalat si un aragaz, asa ca urmaresc preturile de ceva vreme ca sa nu ma pacalesc.

BLACK FRIDAY 2014 are loc pe data de 21 noiembrie 2014, insa majoritatea magazinelor o sa prelungeasca aceste oferte si in WeekEnd. Sunt bucuros anul acesta ca mai multe magazine sau pregatit din timp pentru acest eveniment, adica au investit in servere, logistica, produse cat mai multe si oferte cat mai mari.

Incantat sunt de FLANCO, pentru ca stiu ca anul trecut nu au participat in mediu online si au ales varianta offline, insa anul acesta si-au anuntat participarea la marele eveniment.

De asemenea, un jucator surpriza este CARREFOUR, care s-a lansat si in mediul online si care participa la Black Friday 2014.

Acum abonamentele de telefon o sa fie la oferta, telefoanele mobile de asemenea vor beneficia de reduceri datorita celei mai mari retele de telefonie din Romania “VODAFONE“, care participa si ei la Black Friday 2014 si care anunt mii de reduceri si la accesorii de telefoane.

Va spun ca sunt cu ochii pe preturi de ceva vreme, iar de black friday 2014 vreau sa spun tuturor daca exista nereguli privind reducerile. Asa ca stati aproape pentru ca ii vom da in gat pe cei care ne mint si care fac ca reducerile sa nu mai existe, ba chiar mai mult pun un pret mai mare ca sa aibe de unde taia.

CU OCHII IN PATRU, Daca semnalati neregul va rugam sa ne sesizati acest lucru pe pagina noastra de facebook, sau pagina de contact a acestui site.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J