Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

BlackBerry Z10: Pret si caracteristici !

Blackberry-z10In sfarsit avem un telefon care sa devanseze iPhone 5 si Samsung Galaxy S3, este vorba despre noul model de la BlackBerry, intitulat foarte simplu Z10.

Lansarea telefonului a avut loc in urma cu cateva zile si readuce in prim plan compania BlackBerry, o companie ce nu se afla pe o latura foarte buna pentru ca actiunile la bursa sunt intr-o continua scadere.

Cat despre telefon tot sa povestim:

* Era si de asteptat sa foloseasca tehnologia 4G, probabil ati auzit despre ea in articolele trecute, unde spuneam ca internetul este foarte rapid.

* Display-ul este unul destul de standard in randul telefoanelor mobile, foloseste tehnologia capacitive touchscreen si numara 16 milioane de culori. Diagonala ecranului este de 4.2 inch, exact combinatia perfecta pentru un smarphone de ultima generatie.
Verifica pretul actualizat – Telefoane BlackBerry
* Avem un slot pentru card, microSD care se poate extinde pana la 64 de GB, sa nu mai zicem de memoria interna care este destul de mare 16 GB. Ca tot a venit vorba de memorie sa nu uitam de RAM care are o capacitate de 2 GB.

* Procesorul este un Dual-core (2 nuclee), cu o frecventa de 1.5 GHz Krait, cu un asemenea procesor si cu memoria ram nu avem ce sa reprosam, telefonul o sa mearga impecabil si raspunsul ecranului o sa fie uluitor de rapid.

* Cat despre sistemul de operare nu prea stim multe, doar ca se numeste BlackBerry 10 OS si a sa aibe o multime de aplicatii noi.

* Bateria nu se lasa nici ea mai prejos, 1800 mAH este destul de suficient pentru a folosi telefonul la capacitatile lui maxime.

Caracteristici speciale:
– SNS integration
– HDMI port
– BlackBerry maps
– Organizer
– Document viewer
– Photo viewer
– MP3/WMA/WAV/eAAC+/FlAC player
– DivX/XviD/MP4/WMV/H.263/H.264 player
– Voice memo/dial
– Predictive text input
– Email
– Push Email
– IM
– BBM 6

Pretul inca nu a fost stabilit (verifica pretul actualizat), se estimeaza undeva la 3000 de ron. Acum nu mai avem decat sa asteptam…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J