Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Bosch WAE20369BY

In ultima vreme sunt in cautarea unei masini de spalat, am tot fost prin Carrefour insa nu am gasit ceva sa-mi satisfaca nevoile, adica sa aibe un pret redus si sa aiba ultimile functii in materie de tehnologie. Pot spune ca in magazin am dat peste modelul Bosch WAE20369BY, insa pretul era cu 200 de ron mai mult ca pe internet, asa ca am decis sa o achizitionez chiar de pe site si am vrut sa va impartasesc din parerile mele.

Bosch WAE20369BY se remarca prin functiile pe care le ofera, dar si prin pretul scazut, insa nu trebuie sa uitam de faptul ca pana la sfarsitul anului 2014, aceasta masina de spalat vine cu o garantie de 5 ani oferita chiar de producator. O oferta care m-a uimit in conditiile in care majoritatea masinilor de spalat rufe vin cu o garantie maxima de 2 ani, cu posibilitate de prelungire inca doi, insa pretul este urias, asa ca am mers pe varianta aceasta.

Pot spune ca am ales aceasta masina de spalat din mai multe considerente, unul dintre ele este faptul ca vine cu clasa de eficienta energetica A+++, tinand cont ca majoritatea sunt standard, cu clasa de eficienta A+, acesta pot spune ca este un mare plus pentru ca reprezinta eficienta masinii de spalat, si cu cate plusuri mai multe cu atat mai bine.

ActiveWater™ – este un factor principal care m-a determinat sa tin cont de achzitionarea masinii de spalat, acest factor face ca spalarea sa se faca cu un consum mic de apa, astfel economisim atat energie electrica cat si consumul de apa, asta datorita sistemului de detectare automata a incarcaturii in 2 trepte, cam asta ne spune producatorul Boch despre aceasta functie.

Taste TouchControl – probabil va d-ati seama despre ce este vorba datorita cuvantului touch, ei bine trebuie sa tinem cont ca panul de control poate fi controlat doar prin atingerea corespunzatoare a fiecare functii.

VarioPerfect™ – esti prima oara cand vad asemenea functie la o masina de spalat, asa ca Bosch WAE20369BY ne remarca faptul ca este mai rapid cu pana la 65% sau mai eficient energetic cu pana la 50% cu optiunile SpeedPerfect sau EcoPerfect, in functie de alegerea facuta avem eficienta de care avem nevoie.

Majoritatea masinilor de spalat din gama 2014 vine cu programul rapid de 15 minute, cu acest program spalam rufele mai putin murdare, fara pete, acele rufe care nu au nevoie de o temperatura ridicata pentru a le spala, ei bine de aceast functie se bucura si aceasta masina de spalat.

Daca tot am spus ca avem un program rapid, mai putem sa amintim si de extra-clatire, matase/delicate, bumbac, jeans, lana, colorate si mix, de asemenea mai avem conform caracteristicilor program spalare manuala insa nu stiu la ce ma ajuta atat timp cat mi-am achiztionat o masina de spalat automata.

Dupa cum stiti, marea majoritate a masinilor de spalat se plimba prin baie daca nu sunt asezate intr-un loc special amenajat, ei bine, acest model, datorita greutatii lui 68 de kg putem spune ca il face mult mai stabil.

Mai vreau sa precizez faptul ca nivelul zgomotului este de 58 db la spalare, materialul tamburului este din inox si vine cu un consum anual de apa de 10686, nu stiu cum a fost calculat insa se regaseste in caracteristicile ei tehnice.

Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare: Frontala
Tip afisaj: LCD
Viteza de centrifugare (rpm): 1000
Capacitate de incarcare ( kg): 7
Clasa de eficienta energetica: A+++
Program rapid (min): 15
Greutate: 68 Kg
Sistem de siguranta impotriva copiilor: Da

Acestea fiind zise, va recomand modelul Bosch WAE20369BY din toata inima si va spun ca daca o sa-l achizitionati nu o sa fiti dezamagit de calitatea lui
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J