Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Boxe 5.1 Genius SW-HF5.1 5200 – review, pareri si pret !

Astazi va vom prezenta unul din cele mai performante sisteme de boxe de la Genius, este vorba de modelul SW-HF5.1 5200, un sistem de boxe ce arata bestial, design futurist si o calitate a sunetului exceptionala.

Genius SW-HF5.1 5200 este un sistem de boxe ce are 150 wati RMS, acestia fiind impartiti in 5 sateliti si un Subwoofer, subwoofer-ul avand 50 de wati si restul de 100 fiind impartiti in cei 5 sateliti. Claritatea sunetului este exceptionala, se aude foarte tare si cu un bass extrem de puternic datorita subwoofer-ului.

Ne gandim ca avem 5 sateliti pe care ii punem in toate colturile camerei si unul in centru, dupa aceea ne uitam la un film FULL HD pe un televizor de la LG, probabil o sa aveti o senzatie mai placuta decat intr-o sala de cinema.

60228c480f8c60b40ddc73e052b639dca1131

Ca si alternativa la acesti bani mai putem alege modelul de la Logitech Z623, un model despre care vom discuta intr-un articol viitor, un model care este putin mai performant insa cu mici inconveniente, asta pentru ca bass-ul este distribuit mult mai puternic, raportul dintre vocesi bass fiind unul extrem de mare.

In concluzie as merge pe modelul de la Genius, mi se pare si mult mai sic si plus de asta folosesc acasa sistemul precedenta de cativa ani si nu am avut nici un fel de problema.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J