Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Boxe Logitech 2.1 Z623 – review, pareri si pret !

Undeva prin anul 2010 se lansau boxele Logitech 2.1 Z623, inca din momentul lansarii pana in zilele noastre, aceste boxe sau mentinut in topul celor mai vandute sisteme din Romania, asta pentru ca sunt extrem de fiabile, au un bas extrem de puternic si vin cu un pret destul de bun.

Logitech 2.1 Z623 are o putere reala de 200 de wati, dispune de intrari RCA si jack 3.5 mm si avem un control al volumului si al bass-ului direct din satelit, in plus de asta avem un Certificat THX al sunetului, ceea ce ne confirma faptul ca sunt boxe de calitate.

Conform site-ului Wikipedia, compania Logitech in anul 2013 a avut o pierdere de 228 de milioane de dolari, in mod cert in cativa ani o sa le ducem dorul acestor produse, de la mousi si tastaturi pana la ultimile tipuri de boxe care au fost lansate de compania Logitech.

Boxe Logitech 2.1 Z623
Oamenii nu mai merg pe calitate, prefera sa cumepere tampenii de la Genius sau mai stiu eu ce alte firme mai sunt, care ofera produse care arata bine la bani putini, insa fiabilitate nimic. Drept dovada am un mouse de la genius, un mouse care costa undeva la 150 RON, ma tinut fix cateva luni, dupa l-am aruncat pentru ca nu era bun de nimic, se deconecta cand ii era lumea mai draga.

De asemenea am avut un sistem de boxe de la Genius, din momentul cumparari, display-ul boxelor nu merge decat daca scot curentul de cateva ori din ele.

O SA LE DUCEM DORUL PRODUSELOR DE CALITATE DE LA LOGITECH !!!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J