Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Boxe Logitech 5.1 Z506: pret, review, caracteristici si oferte !

Daca sunteti in cautarea unui sistem audio foarte performant si de o calitate foarte buna sa stiti ca ati ajuns exact la locul potrivit. Suntem siguri ca, ceea ce urmeaza sa va prezentam, o sa fie pe placul dumneavoastra, mai ales daca tinem cont si de faptul ca nu costa mai mult de 369 RON (verifica noile promotii de pret pentru acest produs).

Asadar, este vorba despre sistemul de Boxe Logitech 5.1, unul exceptional atat estetic cat si calitativ, dar si foarte performant.

In cele ce urmeaza, vom incerca sa va punem la curent cu toate caracteristicile acestui sistem audio pentru a va convinge ca isi merita fiecare ban investit!

Incepem prezentarea prin a va spune ca sistemul de Boxe Logitech 5.1 are o greutate de aproximativ 5 kilograme, fiind astfel foarte usor de mutat dintr-o locatie in alta.

Puterea acestui sistem audio este una foarte mare de 75 wati, avand o banda de frecventa de 45 – 200000 hz.

Cat priveste detaliile tehnice va mai putem spune ca acest sistem Logitech 5.1 are boxe multimedia, acestea fiind de o foarte buna calitate, dar si un Subwoofer cu o putere de 27 wati.

Boxe Logitech 5.1 Z506

In acelasi timp, este prevazut cu o amplificare integrata, detinand un numar de cinci sateliti, fiecare dintre acestia avand o putere Rms de cate 8 wati.

Prin folosirea acestui sistem audio Logitech 5.1 aveti posibilitatea de a-l seta exact asa cum va doriti dumneavoastra. Dispune de o varietate de conexiuni, putand astfel sa va conectati la el calculatorul, consolele de joc, Xbox 360, Ipod-ul, DVD-Player-ul dar si multe altele.

Prin pozitionara foarte bine gandita a satelitilor de care dispune acest sistem audio Logitech 5.1, veti beneficia mereu de cea mai buna claritate si calitate a sunetului.

Aveti la dispozitie si functia de control al bass-ului, astfel fiindu-va foarte la indemana sa ii mariti sau sa ii micsorati intensitatea.

Asadar, nu ne ramane decat sa va recomandam sa cumparati sistemul audio de boxe Logitech 5.1, acesta fiind unul de o performanta exceptionala, la cei mai inalti paramatrii de calitate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J