Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Brăţară Fitness Garmin Vivofit-preţ şi caracteristici

Acest produs este dedicat iubitorilor de sport şi de menţinere a unui stil de viaţă sănătos. Ne interesăm de produse electrocasnice, de smartphone-uri şi tablete, dar cât timp acordăm sănătăţii noastre fizice? Brăţara Fitness Garmon Vivofit ne ajută să ne monitorizăm zilnic timpul pe care îl petrecem făcând mişcare. Brăţara ajută la crearea unui stil de viaţă activ pentru că înregistrează şi măsoară activităţile noastre zilnice. Cu un design modern şi display pentru vizualizarea indicatorilor măsuraţi, rezistentă la apă şi cu o baterie ce are o autonomie de până la un an, Vivofit poate fi stimulentul necesar pentru o viaţă activă.

res_4f0c0066f7bd2ecf25b053102ad00fd9

Brăţara nu doar monitorizează activitatea cotidiană, ci şi propune uitilizatorului paşii necesari de urmat pentru a renunţa la sedentarism. Prevăzută cu funcţii speciale pentru înregistrarea activităţilor zilnice, Vivofit ajustează gradual obiectivele zi de zi. Brăţara totodată înlocuieşte un ceas de mână şi semnalează utilizatorului o oră de inactivitate printr-o bară roşie care creşte progresiv pe măsură ce durata de şedere se prelungeşte.
Pentru cei care obişnuiesc să facă zilnic sport, Vivofit poate fi conectată la un aparat de măsurare a ritmului cardiac, înregistrând exact numărul de calorii arse pe durata unei şedinţe de alergare sau exerciţii la sală. Brăţara nu monitorizează doar activităţile din timpul zilei, dar şi durata somnului. Pe Garmin Connect, prin care brăţara se sincronizează wireless cu computerul sau telefonul, se pot vizualiza mişcările şi perioadele de somn adânc.
Vviofit este rezistentă la apă până la 50 de metri adâncime, iar pachetul conţine şi un receptor Nano USB. Poate fi conectată la PC şi păstrează în memorie până la 1 lună datele efectuate până la următoarea sincronizare. Este important de ştiut că brăţara nu este compatibilă cu sistemul de oparare Windows.
Brăţara Fitness Garmin Vivofit este de un real folos pentru cei care vor să înceapă o viaţă mai activă şi să-şi monitorizeze zilnic progresele.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J