Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Bulbar si praguri – echipamente auto

Bulbar-ul reprezinta o componenta speciala care se ataseaza in partea frontala a masinii cu scopul de a-i oferi protectie in caz de coliziune. Se foloseste pentru masinile de teren, 4 x4. La inceput bulbar-ul a aparut din nevoia de a proteja masina la un posibil contact cu un animal sau pentru masinile de politie care ar fi putut fi prinse intr-o coliziune. Dar datorita eficientei si sigurantei oferite, bulbar-ul a evoluat rapid astfel ca azi oricine are o masina de teren poate cumpara si monta o astfel de bara in partea din fata a masinii.

bulbarDaca vreti sa cumparati un bulbar trebuie sa stiti ca acesta poate avea mai multe forme si dimensiuni, iar in ceea ce priveste materialele de fabricatie se folosesc de obicei otelul, inoxul, aluminiiul si mai nou policarbonatul si polietilena. Asa de exemplu puteti gasi bulbar pe accesoriiautopam.ro universal fabricat din inox. Dimensiunile sale sunt de 52 cm x 90 xm x 70 cm si costa 380 lei. Se poate comanda online pentru a-l primi prin curierat rapid. Dar pentru ca asa cum am spus deja exista mai multe modele de bulbar, este posibil sa doriti sa vedeti si alte modele. Aici gasiti alte variante http://accesoriiautopam.ro/index.php?p=bulbar&page=2, unele fiind universale, iar altele special compatibile cu anumite marci si modele.

Exista mai multe tipuri de bulbar. Unele pot fi Brushbar si protejeaza partea din fata a masinii. Sunt utile in special pentru a proteja farurile de posibile zgarieturi. Apoi exista asa numitele nudge bar-uri ce se ataseaza masinilor sedan sau SUV de mica dimensiune. Acestea protejeaza grila de la radiator. In fine, exista bulbar-uri pentru montarea carligelor de remorcare sau pentru antenele radio.

In ultima perioada bulbar-urile au devenit din ce in ce mai populare in special pentru masinile de teren. Dar pentru ca exista cateva riscuri asociate cu acestea (in ceea ce priveste o posibila coliziune cu pietonii), Consiliul European interzice ca masinile sa fie fabricate cu bulbar. De aceea, bulbar-ul este un accesoriu optional si util mai ales pentru SUV-uri.

In magazinul online http://accesoriiautopam.ro/ la categoria de bulbar-uri veti gasi si praguri pentru masini. O pereche de praguri compatibile pentru Audi Q7 au pretul de 1280 lei. Cele pentru Mercedes ML W16 sunt compatibile mai ieftine decat cele originale si au avantajul unui pret mult mai mic, de 1180 lei. Pentru BMW Seria X6 pretul per set (stanga si dreapta) este tot de 1180 lei. Materialele de fabricatie sunt otel inoxidabil, aluminiu si PVC.

Pentru a comanda bulbar, praguri si alte accesorii auto sunati la numarul de telefon 0744106652 sau completati formularul disponibil online, in dreptul fiecarui produs.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J