Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cadoul perfect de Martisor

Prima luna a primavarii, Martie este si o luna a cadourilor. Incepand de pe 1 Martie pana pe 8, exista obiceiul la romani de a oferi martisoare, sub forma unor mici obiecte, flori, figurine etc. legate cu snur alb-rosu in chip de panglica. Un gest simbolic, pentru a vesti sosirea anotimpului in care natura revine la viata, martisorul continua sa fie pe lista noastra de prioritati in aceasta perioada. Noi va sfatuim sa optati pentru un martisor original, sub forma unei bijuterii din aur.

Talentatii mesteri Atcom creeaza diferite bijuterii din aur galben, alb si din argint. In functie de preferinte, puteti gasi pandantive, cercei, bratari si alte accesorii pentru mame, pentru prieteni, pentru partenerul de viata si chiar pentru copii.  O pereche de cercei delicati poate fi o alegere inspirata de cadou pentru o fetita cu ocazia zilei de nastere, dar si de 1 Martie.

Multe din bijuteriile noastre permit personalizarea prin metoda gravarii. Cu ajutorul acestei tehnici, puteti solicita ca orice text dorit, in limita de 15 caractere, sa fie inscriptionat pe un medalion. Gama variata de bijuterii din aur personalizate include modele speciale de pandantive: rotunde, ovale, cu banut decupat, cu inimoare decupate, in stil militaresc, in forma de puzzle…

Asadar, daca doriti sa ii faceti cuiva drag o surpriza, puteti lua in calcul achizitionarea unei bijuterii originale cu un mesaj complet personalizat! Atcom… aproape de voi!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J