Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cafetiera Philips HD7546, 15 cesti, anti-picurare, negru

Majoritatea oamenilor obişnuiesc să savureze o cafea bună dimineaţa preparată cu ajutorul tehnologiei. Puţine mai sunt casele în care se prepară o cafea la ibric sau chiar la filtru, iar acest lucru se datorează apariţiei de noi aparate pentru preparat licoarea miraculoasă care ne trezeşte dimineaţa. Espressoarele sunt printre cele mai populare, dar, azi vă prezentăm o cafetieră.

Gustul cafelei preparat într-un astfel de aparat este mai puternic şi mai intens. Cei care aleg o cafetieră, în detrimentul unui espressor, sunt cei care prefer să bea o cafea simplă, şi nu derivate din aceasta precum cappuccino, café latte sau altele. Practic, o cafetieră păstrează aroma cafelei la ibric, într-un recipient care îi amplifică savoarea şi permite păstrarea gustului de cafea proaspătă şi după ore bune de când aţi pregătit-o.

Cafetiera Philips HD7546 aduce laolaltă toate funcţiile pe care trebuie să le aveţi în vedere atunci când achiziţionaţi un astfel de aparat: capacitatea mare de 15 ceşti, sistemul antipicurare pentru întreruperea preparării cafelei oricând doriţi, materialul din care este manufacturată, timer-ul digital.

cafe7546_3
Cafetiera de la Philips are prevăzut un indicator pentru nivelul apei, care permite umplerea uşoară a rezervorului de apă, vasul este termorezistent din oţel inoxidabil incasabil ce permite păstrarea temperaturii cafelei, sistemul de oprire automată, care determină oprirea automată a aparatului după terminarea preparării cafelei la filtru, suport de filtru detaşabil, ceea ce-l face uşor de curăţat.

Design-ul cafetieriei de la Philips se potriveşte în orice bucătărie, este elegant datorită combinaţiei dintre aluminiu şi plasticul negru, iar sistemul de stocare a cablului sub cafetieră maschează cablurile incomode de pe blatul din bucătărie.

Aparatul are o putere de 1000 W, un rezervor pentru apă cu capacitatea de 1.2l, iar cafeaua se prepară rapid, într-un interval de 10 minute. Preţul este de aproximativ 300 de lei, nu este foarte mic, dar modelul întruneşte toate funcţiile de ultimă oră, necesare pentru prepararea rapidă a unor cafele savuroase.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J