Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Camera de filmat The Cube de la Polaroid

Echipa de la Polaroid a creat o cameră de filmat ieftină, menită să surprindă momentele speciale de zi cu zi. Odată cu avansarea tehnologiei şi apariţia smartphone-urilor cu camere super performante, produsele Polaroid au intrat într-un con de umbră. Totuşi, designul unic al camerelor de filmat a rămas în mintea tuturor, iar în prezent compania mizează pe camera de filmat numită sugestiv, Cubul. Aceasta este foarte mică, arată precum o jucărie, are o înălţime de doar 36 mm şi o greutate de 45 de grame. Cubul are un buton deasupra, şi o bandă care permit ataşarea camerei de suprafeţele magnetice. Frontal, conţine un singur obiectiv, ceea ce o face să semene cu un ciclop, destul de interesant în materie de design.

download
Camera are 6 megapixeli şi o baterie cu o autonomie de 90 de minute. Simplă, uşor de folosit şi totuşi performantă, The Cube poartă celebrul logo Polaroid, curcubeul. Urmează să fie lansată în octombrie la un preţ de 99 de dolari. Este o cameră sport, menită să filmeze cadre mici, putând fi ataşată pe orice. Polaroid urmează prin această mică cameră noul trend al aşa numitelor action cameras, Sony, Kodak sau JVC având astfel de produse pe piaţă, dar la preţuri mai mari.
The Cube nu are aplicaţii pentru mobil, nu este rezistentă la apă, decât dacă îi ataşezi o carcasă specială, iar designul este unul retro, care aminteşte de perioada în care camerele Polaroid erau printre cele mai căutate. The Cube, declară producătorii, este produsul creat în stilul consacrat Polaroid, de pe vremea când fotografiile digitale nu existau.
În ciuda calităţii pe care renumele companiei îl oferă, există câteva compromisuri făcute pentru ca The Cube să fie atât de ieftină şi să poată concura cu produsele similare de pe piaţă, în special cu celebrele camere produse de GoPro. Autonomia de 90 de minute a bateriei a suprimat existenţa Wi-Fi-ului, ceea ce este un dezavantaj. Totuşi, pe viitor, se doreşte îmbunătăţirea funcţionalităţii acesteia dacă se dovedeşte un produs de succes.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J