Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cameră video Samsung HMX-QF30WP/EDC, Full HD-preţ şi caracteristici

Samsung ne propune o cameră video care face mult mai multe lucruri decât înregistrarea imaginilor. Camera HMX oferă nu doar o calitate excepţională a imaginilor dar şi funcţii suplimentare precum transmitere live, monitorizarea casei, conectare wireless şi posibilitatea de a realiza materiale video întocmai ca un profesionist.
Funcţia USTREAM permite prietenilor să urmărească ceea ce filmaţi în timp real. Imaginile live pot fi urmărite de cei dragi pe laptop, telefon sau tabletă. USTREAM păstrează video-ul pe server timp de 2 ore dar nu stochează materialele filmate pe camera video.
O altă funcţie care transformă camera video de la Samsung într-un sistem de supraveghere performant, care vă poate apăra locuinţa, este redată de dispozitivul Smart Camcorder. Acesta poate fi utilizat ca un sistem de monitorizare care va transmite wireless către smartphone imagini video din casă, oferindu-vă siguranţă şi linişte.

samsung_hmxqf30_white
Alte funcţii importante sunt All Share Play şi conectivitatea Wi-Fi prin care video-urile pot fi transmise în flux către televizorul HDTV. Funcţia Switch Grip II permite oricărui utilizator, indiferent că este dreptaci sau stângaci, să înregistreze vertical. Ecranul LCD poate fi rotit oricum, iar imaginea va rămâne corect direcţionată. Obiectivul Schneider Kreuznach cu zoom optic de 20X înregistrează imagini perfect detaliate, fără a pierde nimic, chiar dacă vă aflaţi la zeci de metri de locul acţiunii.
Cu Stabilizatorul Optic de Imagine calitatea înregistrărilor nu va mai fi afectată de tremuratul mâinilor. Funcţia OIS este încorpotată cu tehnologia digitală de stabilizare a imaginii pentru a împiedica salturile care afectează calitatea imaginii.
Camera are ecranul tactil de 2.7 inci care o face uşor de utilizat, funcţiile căutate fiind găsite rapid. Smart BGM II ajută la editarea filmuleţelor prin adăugarea unor coloane sonore pentru o notă artistică. Tot artistică este şi surprinderea unui eveniment care se desfăşoară gradat pe care camera îl redă în imagini comprimate.
Samsung HMX-QF30WP/EDC încorporează toate funcţiile unei camere video pentru aproape 900 de lei. Cu o astfel de cameră video amintirile se nuanţează mai clar în memorie şi sunt împărtăşite în culori vii cu cei dragi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J