Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Camionul meu avea nevoie de niște cauciucuri bune

Atunci când viața ta se învârte doar în jurul unui camion, te gândești la tot ce e mai bun pentru el. Nu e pentru prima dată și nici pentru ultima dată când vreau ca pentru camionul meu să am cele mai bune cauciucuri, și asta se întâmpla de câțiva ani încoace, până când m-am gândit să îmi caut online cea mai bună varianta, cele mai bune servicii și cele mai bune prețuri. Pentru că așa cum e românul, indiferent că e calitate bună sau nu… se înhață doar la ce pare accesibil și bun. Doar că fiind deja sătul de experiențele anterioare, am zis că e timpul să aleg niște cauciucuri camioane atât accesibile ca și preț, cât și de calitate, ca să țină măcar ceva timp.

Cum am găsit unele dintre cele mai bune cauciucuri camioane?!

Mergând spre Cluj, am zis că poposesc în Gilău, că deh… mai bagi o motorină, mai cumperi o înghețată, și dintr-o dată am zărit pe strada principală sediul celor de la EVW Tires. Așa că am oprit frumușel și am intrat în cea mai mare reprezentanță din România a anvelopelor bune și calitative, pentru cei care au camioane. Cred că ei se pliază pe orice buget, atât pentru firme de transport cât și pentru cei privați, individuali, așa cum sunt ei. Deși și eu lucrez pentru o mulțime de firme, tot ca transportator de mărfuri. Așa că e de datoria mea să aleg ceea ce e mai bun pentru mine, în fond o consider și o responsabilitate, mai ales dacă pleci la drumuri lungi și mii de kilometri.

cauciucuri camioane

3 motive pentru care merită să alegi și tu EVW TIRES

  1. În primul rând cred că e super nice să vezi că poți să cumperi atât anvelope noi cât și reșapate, second hand. Asta mă face să simt că nu contează de fapt ce cauți, pentru că la ei în funcție de nevoile tale vei alege cea mai bună variantă. Că doar pui în balanță lucrurile astea. Nu sunt atât de ușoare…. precum s-ar crede.
  2. Au filialele în toată România. Ele pot fi găsite în: Cluj, Arad, BACĂU, București, Chișinău, Constanța, Iași, Craiova și Brașov.
  3. Au cea mai mare reprezentanță care se ocupă de comercializarea tuturor tipurilor de anvelope pentru camioane și fac parte dintr-un dintre cele mai mari holdinguri și anume E.V.W Holding.

Cine sunt cei de la EVW TIRES?

”EVWTIRES este divizia de vânzări anvelope a EVW Holding. CE Vând? Anvelope premium și second line pentru vehicule comerciale. Anvelope Bandag reșapate în propria fabrică – cea mai modernă tehnologie Bandag. Ca urmare a tendințelor tot mai pregnante în piața transportatorilor de a căuta în permanență soluții de reducere a costurilor de transport pe km, EVW Holding a decis să investească într-o fabrică de anvelope reșapate de cea mai bună calitate. Mărci comercializate: PREMIUM> Bridgestone, Continental, Goodyear, Michelin; SECOND LINE> Firestone, Fulda, Barum, Semperit, Kormoran; REȘAPATE> Bandag.

Eu am găsit ceea ce mi-am dorit. Am deja cele mai bune cauciucuri pentru camionul meu și tot ce pot să spun este că a meritat fiecare leuț, iar experiența a fost deosebită.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J