Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cand s-a lansat facebook si cum s-a modificat intre timp!

Cu totii cunoastem reteaua de socializare facebook si multi dintre noi avem cont acolo. Pentru cei care nu stiu, facebook s-a lansat in urma cu 8 ani, mai exact in 2004 unde se puteau conecta doar studenţii de la Universitatea Harvard, ulterior a devenit o retea de socializare pentru intrega planeta.

Intre timp, numarul utilizatorilor a crescut foarte mult, ajungand undeva la peste 800 milioane de utilizatori (in Romania sunt 2.5 milioane de conturi).

Nu vreau sa par pe durul insa aceasta retea de socializare este o paguba pentru toata lumea si cand spun asta am cateva argumente solide:

– mii de utilizatori sau despartit din motivul “facebook”, intodeauna exista unul sau una mai politicos/politicoasa care te va alinte atunci cand treburile nu merg ca pe roate in casa ta

– in ultimul studiu s-a ajuns la o concluzie care te va da pe spate, 88% dintre utilizatori folosesc acest serviciu pentru a vedea postarile, pozele care le-au facut dupa despartire, deci un site spion

– stim ca este cea mai mare retea sociala din lume dar a ajuns sa ne ocupe foarte mult din timp, partea feminina este in stare si in somn sa vada daca a primit vre-un like sau comentariu.

Per total eu sunt impotrva facebook-ului, copii dejsa nu mai sunt atrasi de carte si totul se mizeaza pe online. Partea proasta este ca nu stiu sa foloseasca internetul si il folosesc in scop de joaca.

Romanii au cont pe facebook si sunt impartiti in 2 poluri, 38% dintre munteni au cont pe facebook, de cealalta parte avem maramures cu doar 2%. Mai jos avem o harta exacta:

1. Muntenia (inclusiv Bucureşti) – 38,64%
2. Transilvania – 19,18%
3. Moldova – 14,24%
4. Banat – 6,23%
5. Oltenia – 6,14%
6. Dobrogea – 5,24%
7. Crişana – 4,15%
8. Bucovina – 3,25%
9. Maramureş – 2,75%

Impartirea pe sexe este foarte echilibrata: 49.55% femei respectiv 50.45% barbati.
2 thoughts on “Cand s-a lansat facebook si cum s-a modificat intre timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J