Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Care este cel mai bun AntiVirus ?

Mereu gasim aceasta intrebare pe toate forumurile insa nimeni nu poate da un raspuns foarte clar. Parerile sunt impartite insa noi va spune exact din testele noastre care sunt primele 3 locuri.

Pe primul loc se claseaza Norton 360, acest antivirus pare sa fie unul dintre cele mai bune din lume dar cu o mica exceptie pentru ca mananca foarte multe resurse si de aceea il recomandam pentru calculatoarele care nu simt acest lucru, care au o configuratie cat de cat acceptabila…si cand spunem acceptabila ne gandim la minim 4 Gb ram si procesor Dual Core.

Pe locul 2 gasim ESET Smart, un antivirus care consuma foarte putine resurse si plus de asta este foarte bun din toate punctele de vedere, asadar dupa ce am tesat aceste programe pe un calculator virusat acesta ne-a gasit foarte rapid circa 100 virusi in timp ce AVG-ul nu gasea decat 3-4 virusi.

Pe locul 3 si putem spune ca este o egalitate intre BitDefender si Kaspersky, cel din urma consumand mai multe resurse insa la fel de bun ca BitDefebder.

Pentru cei care nu sunt pretentiosi le recomandam chiar si AVG-ul pentru ca nu consuma foarte multe resurse si nu apar tot felul de mesaje tampite. Pur si simplu este un antivirus care isi face treaba in liniste si cand gaseste ceva te avertizeaza intr-un mod extrem de profi.

Asadar, sa recapitulam…cei care au cu ce le recomandam Norton si cei care tanjesc sa aibe si ei un antivirus acolo le recomadam AVG-ul.

Voi aveti alte pareri ? Daca da nu ezitati sa ni le spuneti…
One thought on “Care este cel mai bun AntiVirus ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J