Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Care este GoPro-ul potrivit pentru tine?

gopro-heroChiar daca Nick Woodman si compania pe care o conduce urmeaza sa lanseze GoPro HERO 6 Black, asta nu inseamna ca daca doresti o camera flexibila si interesanta trebuie sa investesti in acest model. Cei de la GoPro au lansat de-a lungul timpului o multime de variante interesante, care se pot mula pe cerintele tale, fara a-ti solicita investitii foarte mari.

Pentru a-ti da seama care solutie este perfecta pentru tine, vom analiza cateva modele:

GoPro Hero

Primul GoPro Hero a fost lansat in iulie 2015 si uimea printr-o serie de elemente extrem de atractive:

  • Putea sa reziste la adancimi de pana la 10 metri in apa, fara a avea nevoie de carcase din policarbonat;
  • Era cea mai mica solutie de filmare si de fotografiere in actiune, de la vremea respectiva;
  • Era cea mai discreta varianta de pe piata.
  • Avea o multime de dotari.

Daca in 2015 aceasta camera costa 400 de dolari, astazi o poti achizitiona cu aproximativ 150 de dolari. Este ideala pentru cei care doresc o camera cu flexibilitate cat mai mare si pentru cei care vor poze instant din vacanta.

GoPro Hero 5

La Hero 5, designul nu a fost schimbat foarte mult si nici dotarile nu sunt mult mai bune fata de GoPro Hero clasic. Totusi, exista cateva elemente prin care se remarca, cum ar fi portul USB-C si posibilitatea de incarcare rapida. De asemenea, transferul de date se face mult mai rapid la aceasta varianta. Printre diferente se mai numara si controlul vocal, insotit de o rezolutie mult mai buna. Totusi, pentru multi oameni s-ar putea sa nu merite costul dublu fata de GoPro Hero.

GoPro Hero5 Black

Identic cu Hero 5, vine la pachet cu cateva elemente in plus, cum ar fi faptul ca permite indepartarea si inlocuirea bateriei. Este un element extrem de important pentru cei care doresc sa aiba mereu o alternativa de energie, in conditiile in care iti permite sa ai o baterie de rezerva la indemana.

Varianta Black dispune si un touchscreen si de GPS, in asa fel incat sa poti adauga si informatii despre locul in care au fost filmate filmuletele tale.

De asemenea, un plus pe care il aduce fata de Hero5 este faptul ca se potriveste cu drona GoPro’s Karma si cu stabilizatorul Karma Grip.

Pana la ora actuala (daca nu luam in considerare viitoarea aparitie a camerei GoPro HERO 6 Black) este cea mai performanta solutie de pe piata.

Pentru foarte multi oameni, asteptarea dupa GoPro HERO 6 Black este una ce cuprinde doze extrem de mari de nerabdare. Totusi, majoritatea nu au nevoie de toate functiile pe care acest model nou le va aduce, marele avantaj al noii lansari fiind faptul ca se vor ieftini variantele mai vechi. Daca vrei o camera de actiune usoara si rezistenta, care sa faca filmulete de o calitate ireprosabila, vestea buna este ca ai de unde alege.

Salvează
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J