Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ce aplicatii folosesti atunci cand pleci in vacanta cu masina

aplicatii telefonFiecare dintre noi merita o vacanta din cand in cand. Mijloacele de transport pentru a pleca intr-o vacanta sunt diverse, in functie de destinatie, buget, confort. A pleca in vacanta cu masina este alegerea multor oameni datorita confortului si independentei oferite. Inainte de a pleca insa la drum, afla cu aplicatia noastra care sunt cele mai avantajoase rute auto in functie de trafic si de incidente.

Urmatoarele aplicatii pentru telefonul mobil iti vor fi de mare ajutor daca vrei sa pleci in vacanta cu masina.

1. Distante-rutiere.com

O aplicatie foarte utila daca pleci in vacanta cu masina este chiar aplicatia noastra de distante rutiere, disponibila pe site. Aceasta te va ajuta sa gasesti cel mai rapid traseu, sa calculezi distanta pe care o ai de parcurs, sa afli starea carosabilului in timp real. O astfel de aplicatie este indispensabila cand pleci la drum deoarece te ajuta sa salvezi timp pretios evitand rutele aglomerate si indicandu-ti exact ce traseu trebuie sa urmezi.

2. Auto.ro

Aceasta aplicatie te ajuta cu tot ce ai nevoie la masina ta cand pleci in vacanta: platesti cu ea roviniete, taxe de pod, taxe de parcare; iti da oferte de service auto; iti indica cele mai apropiate benzinarii, spalatorii, parcari, vulcanizari, bancomate in functie de locatia ta. Iti poti usura drumul spre vacanta daca ai aceasta aplicatie instalata.

3. Caut ATM

Ce faci daca iti dai seama, fiind la volan, ca nu ai niciun ban cash la tine? Chiar daca aproape peste tot exista acum POS-uri, nu poti avea garantia ca acolo unde vei ajunge tu vor exista neaparat. Pentru astfel de situatii exista aplicatia Caut ATM, care, prin accesare, iti indica primele cele mai apropiate 20 de bancomate, tinand cont de locatia ta si de banca/bancile preferate.

4. Foodspoting

Daca ti se face foame pe drum si nu cunosti zona, va fi greu sa te orientezi ca sa gasesti un loc in care sa mananci. Aplicatia Foodspoting te ajuta sa gasesti un loc potrivit pentru tine in functie de orase, restaurante sau feluri de mancare. In plus, clientii restaurantelor urca aici poze cu felurile de mancare, astfel ca vei sti cum arata mancarea dintr-un anumit loc inainte sa mergi acolo.

5. Weather

Este important sa fii informat asupra conditiilor meteo mai ales daca esti cu masina deoarece acestea influenteaza traficul. Siguranta ta este cea mai importanta, de aceea ai nevoie de o aplicatie precum Weather, pentru a afla care sunt sansele de ploaie, ceata, ninsoare, polei. Carosabilul poate deveni foarte periculos atunci cand conditiile meteo nu sunt cele optime.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J