Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ce display laptop sa comand pentru modelul meu?

Inainte de a monta noul display laptop, trebuie sa scoateti bateria si alimentatorul. Verificati cum sunt invelite suruburile de pe rama si cu o surubelnita trageti usor fiecare invelis cauciucat spre exterior. Gasitit suruburile si scoateti-le. Puneti-le intr-un loc sigur ca sa nu se piarda pentru ca sunt foarte mici. Mai departe scoateti rama de la display. Trebuie sa trageti usor, fara miscari bruste. Daca ati dat la o parte rama din plastic, veti vedea displayul si eventual invertorul (daca laptopul nu este LED). De cele mai multe ori invertorul este pozitionat sub display. In acest moment puteti sa aplecati ecranul spre partea din fata ca sa-l scoati usor afara din carcasa din spate. In cazul in care observati ca displayul laptop nu iese usor, nu trageti de el, caci este posibil sa fi ramas suruburi pe care nu le-ati desfacut. Verificati inca o data suruburile de pe rama.

laptop-strong-logo-1425812714

Cum stiu ce display laptop sa comand?

Aceasta este cea mai frecventa intrebare a clientilor nostri care cauta sa inlocuiasca un un display. Si e normal sa va asigurati sa comandati un ecran care sa se potriveasca “manusa” in laptopul dumneavoastra. Pentru aceasta trebuie sa cunoasteti anumite lucruri. Daca ati reusit sa scoateti displayul vechi de la laptop, lucrurile pot fi simplificate, caci pe spatele displayului se afla cateva informatii esentiale despre modelul ecranului. Pe eticheta alaturi de numele producatorului apare si seria ecranului, cea care va poate ajuta sa gasiti un display laptop nou potrivit. Ati putea sa cumparati displayul direct de la producator (Dell, Sony, HP, Lenovo, Acer) dar cu siguranta costurile ar fi prea mari. Acesta este motivul pentru care cele mai multe persoane care doresc sa-si schimbe displayul laptopului opteaza pentru ecrane ieftine din magazinele de specialitate.

LaptopStrong.ro este un magazin specializat in accesorii laptop printre care si displayuri. Aici veti gasi display laptop pentru orice model si marca, iar daca nu stiti sigur ce sa comandati, va ajutam cu placere. Sunati-ne la 0768.335.533 / 0754.588.341 sau accesati site-ul www.laptopstrong.ro si spuneti-ne mai multe despre laptopul pe care il aveti in fata si caruia trebuie sa-i inlocuiti ecranul.

Vreti sa stiti cat costa un display laptop nou? Iata cateva exemple ca sa va faceti o idee:
– un display de 15.6″ cu iluminare LED pentru Toshiba, cu rezoltuei 1366 x 768 este la 250 lei
– un ecran mai mic pentru un netbook Acer 10.1″ LED si rezolutie 1024 x 600 pixeli este la 225 lei
– pentru Sony Vaio, un display laptop de 14″ LED cu rezolutie 1366 x 768 HD, pretul este de 290 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J