Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cel mai subțire hard extern are o grosime de doar 8,9 milimetri

Ultima tendință din domeniul IT e ca produsele să  fie cât mai slim cu putință, adică din ce în ce mai subțiri. Și această idee nu este valabilă doar în cazul telefoanelor sau al laptopurilor ci se remarca o astfel de tendință și în cazul componentelor hardware.

Recent, cei de la ADATA au prezentat cel mai subțire hard extern. Este vorba despre HE720 – un hard USB 3.0 cu o capacitate de 500 GB și o grosime de doar 8,9 mm. Acest hard este destinat în special ultrabook-urilor și a apărut pe piață fiindcă era ciudat să atașezi la un laptop foarte subțire un hard extern de două sau trei ori mai mare.

Hardul celor de la ADATA a fost conceput în așa fel încât să reziste la șocuri sau zgârieturi. De asemenea, acestă unitate vine și cu un buton one-touch pentru funcția de backup.

Un alt avantaj al acestui hard extern, pe lângă faptul că e foarte subțire, este acela că utlizatorii vor putea downloada de pe siteul oficial ADATA o grămadă de aplicații, absolut gratuit. Un astfel de program este și OS2GO cu ajutorul căruia puteți transfera Windows-ul 7 pe hard și apoi pe un alt calculator.

Acest hard disk poate fi cumpărat în schimbul sumei de 90 de dolari însă cei care nu au atâția bani la dispoziție pot opta pentru o variantă ceva ma groasă, de 17,8 mm ce costă în jur de 70 de dolari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J