Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica LG GBF539PVQWB: pret, review si pareri!

Combina frigorifica LG GBF539PVQWB se remarca prin sistemul de racire Total No Frost, care asigura o racire uniforma. Astfel, indiferent de unde sunt depozitate alimentele in frigider, acestea vor putea fi pastrate proaspete, fara sa existe riscul alterarii. Fluxul de aer multidirectional asigura o refrigerare sau o congelare eficienta, dar si uniforma.

Frigiderul dispune de un volum net de 223 de litri si 3 rafturi, alaturi de 3 suporturi pe usa, iar volumul net al congelatorului este de 91 litri, cu un numar de trei compartimente. In plus, va puteti bucura de dispenserul de apa si de iluminare interioara cu LED, pentru o vizibilitate crescuta a alimentelor. In acelasi timp, combina frigorifica LG GBF539PVQWB dispune de un sistem de avertizare pentru usa deschisa si de blocarea accesului pentru copii. Dimensinile sale sunt 190 X 59.5 X 68.6 (lXLXAcm).

De asemenea, este o combina frigorifica din inox, a carei usa este cu deschidere standard catre dreapta si maner vertical. Extrem de utila este functia Smart Diagnosis, cu ajutorul careia veti putea rezolva cu rapiditate posibilele probleme, iar capacul Moist Blance al compartimentul pentru fructe si legume va ajuta sa pastrati umiditatea optima a alimentelor.

Combina frigorifica LG GBF539PVQWB

De cele mai multe ori, doriti sa pregatiti anumite alimente intr-un timp mai scurt si nu doriti sa le congelati, insa va este teama ca altfel se vor putea altera? Compartimentul Fresh O Zone este potrivit, deoarece permite pastrarea alimentelor proaspete pentru mai mult timp, pentru a fi usor si rapid de gatit.

Pentru ca optimizarea spatiului este o prioritate pentru multi dintre noi, la aceasta combina veti putea remarca o functionalitate crescuta a spatiului, chiar si pentru spatiile mici. Astfel, sertarele se deschid la maximum, chiar daca usile se deschid doar pana la 90 de grade. Asadar, veti putea organiza mult mai usor alimentele si veti beneficia de un acces crescut.

Chiar daca multe dintre aceste specificatii pot parea lipsite de utilitate, fiecare detaliu conteaza, atunci cand doriti sa achizitionati un anumit produs, iar in cazul combinelor frigorifice nu trebuie sa fi diferit. LG GBF539PVQWB este un produs din clasa A+ care ne incanta prin functiile de care dispune.

Mai multe informatii cu privire la aceasta combina, cat si pretul actualizat, sunt oferite prin accesarea bannerului de mai jos. Va dorim cumparaturi cat mai placute!

  • Tip aparat: Combina frigorifica
  • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
  • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
  • Volum net total (l): 314
  • Afisaj: LED
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Volum net congelator (l): 91
  • Volum net frigider (l): 223

In cazul in care doriti sa achizitionati aceasta combina frigorigica, la un pret cat mai mic si cu tranport gratuit, plus deschiderea coletului la livrare, d-ati un click pe banner-ul “Verifica pretul actualizat”.

banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J