Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA: pret si review!

Combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA este adaptata cerintelor celor care isi doresc un frigider cu un spatiu generos de depozitare, insa care sa ofere si comoditate. Astfel, organizarea alimentelor nu putea fi mai usoara, gratie raftului cu glisare si functiilor flexibile de care dispune. In plus, datorita compresorului cu inversor digital economic, puteti fi siguri ca va puteti bucura de durabilitate in ceea ce priveste durata de viata.

Mai mult decat atat, garantia de zece ani va ofera si mai multa siguranta ca acest frigider se va afla pentru o lunga perioada de timp in bucataria dumneavoastra. Inversorul digital de la Samsung se remarca prin efectuarea  a cinci cicluri si nu doar cele 2 comenzi, de pornire si de oprire, specifice compresorului conventional.

In acest fel, temperatura este mentinuta constanta, insa este incetinit procesul de uzare al compresului. Totodata, zgomotul nu va reprezenta o problema, deoarece acesta este minim, iar pentru a veni si mai mult in sprijinul dumneavoastra, dispune si de un consum redus de energie. In partea superioara, frigiderul Samsung RB29FSRNDSA dispune de un LED, care ilumineaza mai puternic decat un LED Samsung conventional si este potrivit pentru a va bucura de o vizibilitate crescuta a alimentelor.

Combina frigorifica Samsung RB29FERNDSA, 290 l, Clasa A+, Full No Frost

Pentru o racire uniforma a alimentelor si fara sa se formeze gheata, acest frigider dispune de tehnologia No Frost, care ofera si avantajul unui consum redus de energie, alaturi de mentinerea unei temperaturi optime. O alta caracteristica avantajoasa consta in raftul mai adanc decat cel al frigiderelor conventionale, pentru a fi posibila depozitarea recipientelor mai voluminoase cu bauturi.

Compartimentele congelatorului dispun de o deschidere mai mare, pentru a se utiliza eficient spatiul. Chiar daca usa frigiderului se deschide doar la 90 de grade, compartimentul beneficiaza de deschidere completa, pentru a organiza si scoate obiecte cu mai multa usurinta.

De asemenea, frigiderul Samsung RB29FSRNDSA dispune de usi reversibile cu maner incorporat, functie de super-congelare si sistem de avertizare pentru usa deschisa. In plus, dispune de o autonomie de 20 de ore, iar capacitatea de congelare este de 12 kg/24 h.

 

Alte caracteristici:

Tip aparat: combina frigorifica
Volum net total (l): 290
Clasa energetica: A+
Volum net congelator (l): 98
Volum net frigider (l): 192
Consum energetic (kWh/an) – 272
Dimensiuni (IxLxA cm): 178 x 59.5 x 66.8
Nivel de zgomot (dB): 39

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre combina frigorifica Samsung RB29FSRNDSA, cat si o actualizare a pretului, accesati bannerul de mai jos.
banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J