Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Combina frigorifica Whirlpool WBE3114W: review si pret!

Combina frigorifica Whirlpool WBE3114W

In general cand alegem o masina de spalat sau un aparat frigorific ne gandim automat la marca “Whirlpool“, o marca, care si-a pastrat traditia si renumele pentru ca au facut mereu produse de calitate. Astazi am decis sa va prezentam combina frigorifica Whirlpool WBE3114W, o combina ce vine in aceasta luna la un pret promotional, un pret care cu siguranta pare tentant, asta pentru ca in ziua de astazi este greu sa gasesti echilibrul dintre calitate, fiabilitate si pret.

Whirlpool WBE3114W are o capacitate totala bruta de 322 litri, dintre care cantitatea neta pentru congelator este de 113 litri iar pentru frigider este de 194 litri, un volum destul de mare, un frigider foarte incapator, spatios si aerisit.

Face parte din clasa de eficienta energetica A+, iar ca si consum de energie chiar trebuie sa il laudam pentru ca avem 0.82 kw consumati in 24 de ore, o performanta remarcabila daca este sa tinem cont de dimensiunile aparatului frigorific.


* Congelatorul, dupa cum am spus si mai sus, are o capacitate neta de 113 litri impartit in 3 compartimente. Despre congelator mai putem spune ca are o capacitate de congelare de 4.5 kg in 24 de ore, prin aceste caracateristici il face sa fie unul din acele combine frigorifice care se remarca prin pret.

* La frigider avem un volum total de 194 litri si un numar de 3 rafturi, de asemenea frigiderul vine cu un sistem de dezghetare semi-automata. Materialele din care sunt confectionate rafturile sunt din sticla, foarte frumos finisate si cu o fiabilitate extrem de mare. In frigider mai avem un compartiment pentru fructe si 3 suporti pe usa, de asemenea in interiorul frigiderului avem si iluminare.

Ca si caracteristici care mai evidentiaza Combina frigorifica Whirlpool WBE3114W este nivelul de zgomot care este de 39 dB. Asadar, daca in bucatarie mai avem un pat unde putem sa ne odihnim, o putem face fara nici un fel de probleme pentru ca frigiderul nu o sa ne deranjeze.

Daca doresti sa achizitionezi acest produs, o poti face direct de pe cel mai mare magazin online din Romania, beneficiezi de transport gratuit + deschiderea coletului la livrare, garantia este de 24 de luni cu posibilitate de prelungire pana la 48 de luni.

De asemenea puteti opta pentru “Doresc ridicarea gratuită a produsului vechi”, iar cand va aduce noul produs o sa vi-l ridice si pe cel vechi.

CUMPARA ACUM: Combina frigorifica Whirlpool WBE3114W

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J