Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Congelator Arctic AC135+, 118 l, 4 Sertare, Clasa A+

Daca doriti un congelator cu o capacitate medie de congelare, la un pret nu foarte ridicat, atunci modelul Arctic AC135+ este potrivit pentru dumneavoastra. Acesta are o capacitate de congelare de 117 litri si este inclus in clasa de eficienta energetica A+. Astfel, asigura un consum energetic redus, de 210 kWh pe an. Capacitatea sa de congelare pentru 24 de ore este de 10 kilograme si beneficiaza si de functia de super-congelare, prin care va puteti congela rapid alimentele, pentru a reveni apoi la temperatura initiala.

Aspectul acestui congelator este unul placut, atat in exterior, cat si in interior. Este compartimentat in 4 sertare, care va permit sa depozitati cu usurinta alimentele si sa le organizati cat mai bine. In plus, este dotat cu afisaj de tip LED si se remarca prin sistemul antibacterian. Astfel, este dotat cu o garnitura antibacteriana pe usa aparatului, care impiedica formarea mucegaiului. Alimentele se vor mentine proaspete, fara sa fie afectate de bacterii.

In ceea ce priveste autonomia, aceasta este de 18 ore, ceea ce este destul de bine. Atunci cand au loc intreruperi de energie, nu mai trebuie sa va ingrijorati ca alimentele se vor decongela si se vor altera. Totodata, dispune de tava pentru gheata si de un compresor, alaturi de agentul de racire R600a. Inaltimea sa este de 101.7 centimetri, cu o latime de 54 centimetri si o adancime de 60 centimetri, pentru a-l putea amplasa cu usurinta in bucatarie sau in orice alta incapere doriti.

Congelator Arctic AC135

De asemenea, dispune de usa reversibila, a carei deschidere standard este catre dreapta, avand maner vertical. Avantajele acestui congelator constau in pretul redus, capacitatea destul de mare de congelare, consumul redus de energie si autonomia crescuta. Este potrivit daca dispuneti de un buget sub 1000 de lei si este extrem de usor de utilizat.

Un dezavantaj consta in lipsa sistemului No Frost, motiv pentru care va trebui sa il decongelati. Cu toate acestea, nu este o operatie pe care va trebuie sa o efectuati saptamanal, ci o data la cateva luni, astfel incat nu este un dezavantaj chiar atat de mare.

Cu exceptia lipsei sistemului No Frost, congelatorul Arctic AC135+ este un produs bun, fiabil, de care veti fi multumiti. Capacitatea sa de congelare este suficienta pentru a incapea destule alimente si a nu mai fi nevoiti sa mergeti extrem de des la cumparaturi, mai ales daca nu va place foarte mult acest lucru.

banner 3
One thought on “Congelator Arctic AC135+, 118 l, 4 Sertare, Clasa A+

  1. sandu Post author

    mic, bun si pret la fel de mic, cam asta pot spune dupa ce l-am achizitionat. acum nu ramane decat sa tina 10 ani si o sa fiu multumit.
    produs romanesc, calitate garantata.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J