Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Controlați accesul cu sistemul de control acces

Control acces reprezintă o gamă largă de metode și practici în care controlul este pus pe o unitate care are capacitatea de a răspunde într-un anumit mod. Această colecție de tehnici vine în diferite forme, inclusiv blocări de clădiri, bancomate, numere PIN de carduri de credit sau telefoane mobile, încuietori auto, încuietori de amprentă automată, încuietori la distanță. Cu toate acestea, tipul de control acces cel mai folosit sunt cititoarele de cartela.

Există două tipuri principale de control acces: fizic și logic. Control acces fizic limitează accesul la campusuri, clădiri, camere și resurse fizice. Accesul logic limitează conexiunile la rețelele de calcul, la fișierele de sistem și la date.

Sistemele de control acces efectuează identificarea autorizației, autentificarea, aprobarea accesului și responsabilitatea entităților prin acreditări de autentificare, inclusiv parole, numere de identificare personale, scanări biometrice și chei fizice sau electronice.

Ce reprezintă cititoarele de cartela?

După cum sugerează și numele, este o tehnică utilizată pentru închiderea și deschiderea ușilor cu comenzi externe. De exemplu, cele mai complexe dispozitive de control ale ușii utilizează cititoare inteligente precum cele biometrice, tastaturi și alte microcontrolere. Aceste controale sunt electronice, prin urmare vă vor scăpa de pierderea timpului în timp ce utilizați cheile. În plus, cheile tradiționale pot fi furate sau pierdute.

Selectarea tipului corect de card de acces este la fel de importantă ca alegerea unui sistem de control acces. Aceasta, desigur, depinde de tipul de tehnologie pe care doriți să folosiţi, de resursele pe care le aveţi și bugetul disponibil.

Odată cu avansarea tehnologiei, cardul de acces a evoluat de la simpla cartelă cu benzi magnetice la cea mai sofisticată cartela activă.

Cum funcționează sistemul?

Acest sistem funcționează pe baza conceptului de citire a codului binar. Cititoarele inteligente sau semi-inteligente, înregistrează primul contact în limbajul codului binar și apoi ține evidența fiecărui utilizator identificat. În consecință, numai persoanele autorizate vor putea intra în timp ce persoanele nedorite vor fi ținute la distanţă.

De ce ar trebui să luați în considerare acest sistem?

În primul rând, acest sistem vă protejează mai bine decât metodele convenționale. Prin blocarea unei uși în mod obișnuit, sunteți în pericolul ca uşa să poate fi deschisă cu ușurință iar hoții să intre. Acest sistem de control acces face mai ușoară comunicarea și astfel sunteţi mult mai protejaţi.

Indiferent de situație, este o decizie importantă şi trebuie să puneţi în discuție tipul de card necesar și banii pe care doriţi să îi cheltuiţi în obținerea nu numai pentru dvs., ci și pentru angajaţii dvs.

Cum se obține acest sistem de control acces

1) Localizați o companie ce oferă servicii de calitate de control access.

2) Întrebați reprezentanţii companiei de control acces despre planurile pe care intenţionaţi să le puneţi în aplicare pentru a îmbunătăți nivelul de securitate.

3) Sistemul dvs. trebuie instalat imediat pentru a vă bucura de avantajele maxime de securitate.

Ce beneficii aduce sistemul de control acces

Asigurați un mediu sigur pentru angajați, vizitatori și contractori.

Protejați persoanele, facilitățile, rețelele și resursele prin intermediul sistemelor de control acces

Identificați cine este în clădirea dvs.

Știți cine este în facilitatea dvs., gestionați nivelul de acces și respectați obiectivele de conformitate.

Controlați accesul la zonele extrem de sigure.

Soluții destinate să vă protejeze instalațiile care necesită o securitate sporită, date sensibile, rețele și active critice sau cu valoare ridicată.

Deci, nu pierdeţi timpul şi evitaţi creşterea riscului. Apelaţi la o firmă de încredere ce se ocupa de acest sistem de control acces.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J