Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cristale cu puteri asupra sanatatii fizice si psihice

Desi puterile cristalelor sunt cunoscute inca din cele mai vechi timpuri, acestea sunt promovate din ce in ce mai mult de foarte putin timp. Avand in vedere acest lucru, am decis ca in continuarea acestui articol sa va prezint doar cateva dintre cristalele semipretioase care pe langa faptul ca sunt purtate datorita avantajelor pe care le ofera din punct de vedere estetic, au si puteri asupra noastra, puteri despre care multi dintre noi nu stiu.

Deoarece turcoazul era considerat piatra arhanghelului muzicii, despre acest cristal se spune ca ii ajuta pe cei care il poarta sa se exprime mult mai bine si mult mai usor, facilitand socializarea dintre persoane. De asemenea, stimuleaza sistemul imunitar si grabeste procesul de vindecare al organismului atunci cand este cazul.

Lasand deoparte frumusetea pe care o emana, cristalul de stanca este unul dintre cele mai ravnite cristale semipretioase, lucru datorat puterilor cu care acesta este inzestrat. Inlaturarea energiilor negative precum si relaxarea spirituala si psihica este probabil cel mai important motiv pentru care acest cristal semipretios este foarte cautat in momentul de fata pe piata bijuteriilor pretioase si semipretioase. Atragerea norocului precum si a unei stari de odihna in timpul somnului sunt alte doua motive pentru care cristalul de stanca este foarte iubit si apreciat atat de catre reprezentantele sexului frumos cat si de catre barbati.
Te chinui de ceva timp sa renunti la trecut insa nu reusesti sa faci acest lucru orice ai face? Poarta tot timpul asupa ta bijuterii create din cuart fumuriu deoarece aceasta piatra semipretioasa ofera puterea de caracter necesara renuntarii la trecut ori la anumite obiceiuri, lucruri, persoane, etc.

Heliotropul este un cristal semipretios special atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al puterilor pe care le emana, motiv pentru care si acesta se afla printre preferintele femeilor si barbatilor atunci cand vine vorba despre bijuterii. Energizarea organismului, inlaturarea starilor de depresie si agitatie sufleteasca sunt doar cateva dintre beneficiile oferite de catre purtarea acestui cristal semipretios.

In concluzie, pietrele pretioase si cele semipretioase nu trebuie purtate doar datorita modului in care acestea arata ci datorita beneficiilor pe care acestea ni le ofera din punct de vedere spiritual si fizic.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J