Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum am găsit super ușor transfer de la aeroport Otopeni

Călătorind mai mereu prin țară și fără să ajung foarte des prin România, m-a bătut gândul să mă întreb cum găsesc o cale să am transport de la aeroport din Otopeni, fără să-mi închiriez o mașină și fără să o conduc eu, dar care să nu fie la fel ca și cu taxi-ul. M-am gândit că pentru prima dată va trebui să caut online de cum ajung în București, însă mare mi-a fost mirarea să văd că totuși odată ce am aterizat pe aeroportul internațional Henri Coandă ( Otopeni), am văzut că cei de la MyLIMOCAB au un birou chiar în incinta acestuia. Așa că am intrat să cer câteva informații care m-au făcut de fapt să mă și decid pe loc.

Transfer de la/către aeroport Otopeni

Cred că cel mai fericit ești atunci când te simți în siguranță. Fiind cu multe bagaje și cu multe acte/bani la mine, mi-am zis că o astfel de firmă/brand chiar prezintă credibilitate și n-ar avea ce să mi se întâmple. Așa că i-am ales pe ei pentru al meu transfer aeroport otopeni , era chiar în fața la terminalul sosiri. Mă gândeam că nu o să am nicio șansă să aleg să am transfer, pentru că din ce știam eu lucrurile astea se făceau cu rezervare, însă se pare că la ei chiar dacă nu îți faci rezervare, dacă au mașini libere va fi totul bine. Eu am vrut să fiu fără griji. Ca atunci când sunt acasă să nu mă stresez că am bagaje multe, că nu am mașină, că dau peste un taximetrist care nu are bună dispoziție să fie om… Am auzit tot felul de discuții de-a cursul anilor.

Experiența mea cu MyLIMOCAB

Să fiu sincer, am ales să fiu transferat cu o mașină premium, iar prețurile variază la o astfel de mașină de la 25E până în centrul Bucureștiului. Nu-mi pare rău deloc,am fost respectat, am ajuns la timp la destinație și chiar recomand acest serviciu pentru toți cei care vor să ajungă la destinații fără nicio grijă, frumos și elegant, și cu mașini clasa Business. Cum puteți să-i găsiți pe cei de la MYLIMOCAB? Ei bine, au atât pe android cât și pe Apple Store posibilitatea de a vă instala aplicația și a vă face rezervarea, sau dacă nu aveți timp, la terminatul sosiri veți găsi un birou și niște oameni cu zâmbetul pe buze care te vor ajuta să alegi mașina și locul de unde/cum unde și ce vrei să se faca pentru tine.

Ar fi multe de discutat, însă pe lângă transferul de la hotel la aeroport sau de la aeroport la hotel, ei oferă și mașini în regim de taxi gen. Dacă vrei să mergi la Brașov, dacă vrei să mergi la Cluj sau vrei să ai o zi întreagă o mașină disponibilă doar pentru tine, tot ceea ce trebuie să faci e să ajungi în biroul lor și să discuți despre ceea ce îți dorești. Te asigur 100% că vei fi super mulțumit de servicii, dar și de prețuri.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J