Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum putem găsi mai repede fotografiile din telefon

QuickPicks Photo Manager este o aplicaţie care permite utilizatorilor să găsească pozele dorite din telefon mult mai uşor. Cum ne aflăm în plină eră a selfie-urilor, smartphone-urile sunt cu siguranţă pline de zeci de fotografii. Aplicaţia QuickPics ne scuteşte de efortul de a mai rula de zeci de ori folderele cu poze. Cu ajutorul ei, acestea vor fi etichetate şi vor avea trăsături descriptive care le vor face mai uşor de găsit la căutare.
Aplicaţia poate funcţiona ireproşabil cu puţin efort din partea utilizatorului. Acesta trebuie să eticheteze fotografiile corect, pe fiecare în parte. Acţiunea poate dura ceva timp, mai ales dacă fotografiile sunt de ordinul sutelor. Dar, timpul salvat atunci când avem nevoie de o anumită poză şi pare că tocmai aceea lipseşte, este de nepreţuit.

screen1136x1136
Deşi Apple nu are funcţia etichetării, adică a tag-urilor, ne oferă posibilitatea de a vedea locaţia unde este făcută fotografia şi de a încărca fotografiile în funcţie de acest criteriu. QuickPics nu are această funcţie, ceea ce este un minus.
Când aplicaţia este instalată, ţi se va solicita permisiunea de a se accesa folderul cu fotografii. Odată accesul permis, QuickPics va sincroniza toate fotografiile, proces care durează câteva minute, în funcţie de numărul lor. Când sincronizarea se încheie, fiecare fotografie va fi ordonată după dată, fotografiile vechi fiind afişate primele alături de data la care au fost făcute. Există şi opţiunea de a le sorta după nume, tag, sau dată, în ordine ascendentă sau descendentă.
Tag-urile pot fi despărţite de virgule, astfel că fiecare fotografie va avea etichetări diferite. Etichetarea este un proces destul de anevoios, mai ales dacă ai în telefon sute sau chiar mii de fotografii, dar, dacă depăşim acest inconvenient, marele avantaj al aplicaţiei va fi uşurinţa cu care acestea sunt găsite ulterior. Un mare dezavantaj este că aplicaţia nu listează locaţiile sau moduri de căutare având la bază criteriul locaţiei, dar poate pe viitor va fi îmbunătăţită.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J