Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum reciclam selectiv?

Reciclarea selectiva nu este deloc un proces greu de aplicat. Totul consta in a avea un cos de colectare adecvat pentru aceasta operatiune. De obicei, gasim aceste cosuri de colectare in baruri, supermarket-uri, mall-uri, restaurante si la locurile de joace. Practic, oriunde gasim un trafic intens iar motivul din spatele acestei initiative este acela de a face procesul de reciclare mai usor.

Prin achizitionarea unui cos de reciclare selectiva, utilizatorul va avea la dispozitie 3 sau 4 optiuni unde sa depoziteze ambalajul unei sticle sau al unui produs dupa ce a terminat cu el.
De obicei, cele mai comune elemente pentru recilare sunt plasticul, hartia, metalul , sticla si deseul menajer ce poate consta in resturi de mancare sau resturi biologice.
Desigur, mai exista si categoria speciala a resturilor industriale ce prevad matriale toxice, dar aceastea nu sunt intalnite frecvent si daca sunt, le gasim doar in spatii rezervate acestui tip de activitate.
Magazinul online Sanito.ro ofera o sansa tuturor de a face alegerea corecta si de a invata cum sa recicleze selectiv.
Acestia dispun, in gama lor de produse, de cosuri de colectare fabricate in mod special pentru acest tip de reciclare selectiva.
Cosurile pentru deseuri selective detin mai multe optiuni pentru utilizator de a depozita gunoiul in baza tipologiei.
De exemplu, produsul Scopi SST este un cos de colectat conceput special pentru procesul de reclicare selectiva. Acesta detine etichete pentru semnalizarea corecta a deseurilor precum:

 

  • Plastic/Metal
  • Hartie
  • Sticla
  • Gunoi Menajer

Acesta dispune de cercuri pentru prinderea sacilor de gunoi, capace oscilobatante, capace detasabile iar produsul se poate amplasa atat in exterior cat si in interior.
Scopi SST isi poate gasi intrebuintarea atat intr-o bucatarie profesionala cat si intr-un parculet sau in gradina personala a unei persoane.
Reciclarea va deveni o joaca benefica tuturor celor din jur. Sanito promoveaza produse de inalta calitate cu intrebuintari importante.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J