Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum sa faci bani online urmărind 5 pași

Tu știi cum sa faci bani pe net? Majoritatea jucătorilor se întreabă ce sloturi sunt mai profitabile, cele simple sau progresive, cu 3 sau 5 role, cu linii de plată fixe sau ajustabile, cu sau fără funcții speciale, clasice cu fructe sau cu diverse teme. Sunt multe întrebări, dar acest articol își propune să-ți dezvăluie cum sa faci bani online jucând sloturi.

cum sa faci bani online

Cum sa faci bani online în 5 pași

  1. Alege sloturi fără jackpoturi progresive!

Sloturile pot fi simple sau cu jackpoturi progresive și mereu va exista o dispută între acestea din punctul de vedere al profitului pentru jucător. În ciuda sumei uriașe pe care o prezintă jackpoturile progresive, acestea nu sunt cele mai profitabile sloturi deoarece sunt o rețea de sloturi, iar jackpotul crește pe măsură ce mai mulți jucători se alătură jocului și plasează pariuri. Prin urmare, sunt foarte mulți jucători care urmăresc marele premiu, jackpotul, existând un singur câștigător, ceea ce înseamnă că sunt foarte mici șansele ca tu să câștigi. Sloturile simple prezintă o variantă mai sigură de câștig în materie de cum sa faci bani pe net.

  1. Alege sloturi cu 3 role!

Pe lângă clasificarea sloturi simple sau jackpoturi progresive, există și împărțirea sloturilor în funcție de numărul de role. Astfel, există sloturi cu 3 sau 5 role. Sloturile cu 3 role înseamnă că 3 simboluri vor fi afișate mereu și trebuie să se potrivească pentru a forma combinații câștigătoare. Sloturile cu 5 role funcționează la fel, cu mențiunea că includ unele elemente care se schimbă în funcție  de joc, cum ar fi numărul liniilor de plată, suma bonusurilor acordate, simbolurile speciale Wild și Scatter sau multiplicatorul. Dacă ești începător și vrei să înveți cum să faci bani online, alege sloturi simple cu 3 role!

  1. Alege sloturi cu linii de plată multiple!

Liniile de plată constituie un element foarte important când vorbim despre cum sa faci bani pe net, deoarece câștigurile vor fi acordate doar pentru combinațiile de pe liniile pe care ai plasat pariul inițial. Liniile de plată reprezintă numărul de linii pe care se pot forma combinații câștigătoare la un slot și pot fi drepte, în diagonală, în zig-zag și alte forme pe care ar fi indicat să le verifici în tabelul de plată al jocului respectiv.  Jocurile clasice au un număr redus de linii de plată, în timp ce sloturile moderne ajung chiar la 243 linii de plată. Cert este că un număr mai mare de linii de plată înseamnă mai multe șanse de câștig pentru jucător și este recomandat ca pariul să se plaseze pe toate liniile de plată pentru a te asigura că vei primi câștiguri pentru fiecare combinație de simboluri identice.

  1. Alege sloturi cu funcții Bonus!

Sloturile, în speciale cele moderne, au caracteristici diverse cum ar fi funcția Bonus prin care ți se oferă o șansă de a-ți mări câștigurile. Când ne referim la cum sa faci bani pe net, funcția Bonus joacă un rol important. Această funcție poate fi declanșată în mod aleator sau prin reunirea unor simboluri pe role, cum ar fi Scatter-ul, pentru a debloca bonusul respectiv care poate conține rotiri gratuite sau alte premii. Bonusul te va ajuta să formezi mai multe combinații câștigătoare, deci învață cum sa faci bani online alegând sloturi care includ această caracteristică!

  1. Alege sloturi cu tematici atractive pentru tine!

La nivelul tematicii sloturilor, alegerea depinde de la jucător la jucător. Aceasta nu influențează câștigurile, dar îți poate oferi o experiență unică la jocuri sloturi cu simboluri care să te atragă și o grafică pe măsură. Sloturile clasice sunt cele în care simbolurile predominante sunt fructe, clopoței, simbolul 7 sau bar și cărțile standard de joc J, K, Q, A, 9 și 10, iar sloturile moderne au tematici tot mai diverse inspirate din filme, trupe de muzică, sărbători și lista poate continua. Trebuie doar să alegi un slot cu o tematică atractivă pentru tine, astfel încât să te poți concentra la cum sa faci bani online!

Acum știi cum să faci bani online? Înainte de a alege slotul care să-ți aducă cele mai multe șanse de câștig, nu uita să profiți de un bonus de bun venit de la cazinoul la care vrei să joci pentru a-ți mări suma depusă, sau pentru a juca gratis, dacă încă nu ești pregătit să efectuezi o depunere. Faci Bani Online îți aduce într-un singur loc toate cazinourile cunoscute cu bonusuri de bun venit exclusive, așa că învață și tu cum sa faci bani pe net! Înregistrează-te la Admiral, spre exemplu, și beneficiază de un bonus de bun venit fără depunere de 200 RON gratis după validarea contului și de un bonus de bun venit cu depunere de 100% în limita a 800 RON pentru a-ți dubla suma depusă.

Alege cel mai avantajos bonus pe Faci Bani Online și vei descoperi cum să faci bani online jucându-te sloturi distractive!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J