Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum sa faci cozonaci

Nu sunt o experta in bucatarie, iar dulciurile sunt marea mea spaima. De ce? Pentru ca niciodata nu mi-au iesit cum trebuie. M-am straduit adesea, insa de fiecare data rezultatul era unul dezatruos. Sincer, chiar imi doream sa fac si eu ceva, cat de mic si sa imi impresionez familia, mai ales soacra, mare gospodina, care tot timpul ma tachina pe acest subiect.

Intr-o sambata a anuntat mama-soacra ca o sa ne faca o vizita ziua urmatoare, la masa de pranz si ca tare ar mai avea pofta de o felie de cozonac. Sotul mi-a zis sa cumparam insa, ambitioasa din fire, i-am raspuns ca nici nu ma gandesc. Trebuia sa ii arat ca pot sa fac si eu ceva dulce. Am inceput sa caut sfaturi pe internet. Nu gaseam nimic care sa ma convinga sau unde sa mi se dea o explicatie clara despre cum sa fac un cozonac gustos, asa ca la mama acasa. Tot navingand am gasit o pagina care mi-a atras atentia.

Am intrat pe Sa Preparam Savuros si mi s-a aprins un beculet deasupra capului precum in desenele animate. Gasisem locul perfect pentru un om disperat ca mine. Pe site am gasit o gramada de retete pentru prepararea cozonacilor. Mi-am ales o reteta cozonaci ce imi inspira siguranta si incredere ca pot sa o duc pana la capat si am inceput sa muncesc. I-am framantat, i-am dospit, am pus ingredientele si i-am pus la copt. Casa s-a umplut de miresme, incat nici eu, nici soul nu mai aveam rabdare sa vedem ce iese de acolo. Nici nu am apucat sa scot cozonacii bine din cuptor, ca a aparut si soacra. Uimita de aroma placuta, m-a intrebat daca a venit mama mea sa faca cozonaci. Sotul mi-a luat vorba si i-a spus, cu mandrie, cine este autoarea cozonacilor. “Ia sa gust!” a zis mama-soacra. Si a gustat…o felie, doua, trei…a mancat jumatate din cozonac. Si cand m-a intrebat unde am invatat i-am spus si ei micul meu secret. I-am zis sa intre pe Sa Preparam Savuros, nu de alta, dar poate gasim vreo reteta de “soacra mai dulce”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J