Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum sa faci update la versiunea Android 4.3 la Samsung Galaxy S3, S4, Note 2 ?

[sociallocker]android-4.3Eu detin un Samsung Galaxy S3 si tot am incercat in ultima vreme sa instalez ultima versiune de Android, mai exact versiune 4.3, o versiune despre care s-a discutat foarte mult pe forumuri, o versiune care am asteptat-o si am crezut ca o sa fie ceva waw, insa m-am inselat amarnic.

Dupa un mic tutorial de pe net am reusit sa instalez versiunea 4.3 si pot spune ca regret enorm ca am facut acest lucru. In prima faza m-am uitat pe net despre aceasta versiune si toti au spus ca este VARZA, insa eu m-am gandit ca au ei telefoanele varza si de aceea nu le merge.

Insa in aceasta seara va spun si parerea mea, versiunea Android 4.3 nu are nici o treaba cu nici un telefon de la Samsung, este o versiune plina de bug-uri, o versiune care merge extrem de greu chiar daca ai un procesor quad core, nu conteaza nimic, conteaza doar ca iti strici telefonul si nimic mai mult.

De asemenea avem un sfat pentru cei care doresc aceasta versiune !

NU instalati versiunea Android 4.3 ! Dupa ce am facut acest update: telefonul il gasesc stins de 3-4 ori pe zi, cand ma suna cineva si telefonul este in stand by…intai suna si dupa 5 secunde apare pe ecran cine m-a sunat, de asemenea cand este in stand by si vreau sa deblochez telefonul, dureaza circa 5 secunde ca sa se aprinda ecranul telefonului. Nu mai zic ca sunt pierderi de semnal, in concluzie sa nu va manance ala cu coarne sa-l instalati.

Eu am fost mai mult curios de aceasta versiune, acum nu mai pot instala versiunea veche decat daca il duc intr-un service. Pot spune ca sunt si cateva puncte pozitive, aici putem sa amintim de grafica exceptionala, se vede mult mai bine, ecranul raspunde mult mai bine la comenzi. Setarile le avem in tab-uri, iar din cate am inteles dupa forum-uri, in jocuri se misca putin mai bine (cel putin asa spun cei de pe forum pentru ca eu nu ma joc sub nici o forma pe telefon)[/sociallocker]

 
One thought on “Cum sa faci update la versiunea Android 4.3 la Samsung Galaxy S3, S4, Note 2 ?

  1. AMA

    Inteleg intru totul ceea ce vrei sa spui. Nu ma intereseaza absolut deloc cum merg jocurile pe telefon,pentru ca nu mi-am luat un telefon performant ca sa ma joc pe el si nici daca aveam unul mai putin performant,tot nu m-as fi jucat. Vreau inapoi versiunea precedenta de android. Daca o voi recupera, desi precum ai spus si tu, acest lucru nu il pot face decat intr-un service, promit sa ma potolesc si sa nu mai fac niciun update.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J