Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cum sa slabesti cu o aplicatie romaneasca

imageDaca esti pasionat de fitness sau iti pasa de cum arati si vrei sa ai grija de corpul tau probabil intelegi importanta numararii caloriilor. Corpul uman are o limita de calorii pe care ar trebui sa o consume zilnic, care daca este depasita va duce la ingrasare sau in caz contrar la slabit. Aceasta limita depinde evident de persoana si de activitatea fizica pe care o are aceasta.

Pornind de la aceasta idee, Sorin Marica un student al Facultatii de Matematica si Informatica din cadrul Universitatii din Bucuresti, a dezvoltat o aplicatie web, user-friendly si responsive, ce ajuta utilizatorii sa slabeasca, sa isi mentina greutatea sau chiar sa isi creasca masa musculara. Numele aplicatiei este kLorii si se poate gasi pe adresa https://klorii.ro .

Aplicatia pleaca de la ideea ca pe baza varstei, a inaltimii, a greutatii si al stilului de viata al unei persoane se poate aproxima un numar de calorii pe care corpul le va arde. Avand aceasta informatie si greutatea initiala, se poate aproxima greutatea unei persoane dupa o zi in care nu a mancat nimic.

Pe langa asta, aplicatia vine si cu un calculator caloric ce contine 38000 de alimente si care iti acorda optiunea de a iti salva mesele. La salvarea fiecarei mese se modifica greutatea utilizatorului prin adaugarea unui numar de kilograme la greutatea initiala. Astfel intr-un mod dinamic si plecand de la o idee simpla aplicatia te ajuta sa iti aproximezi greutatea pe termen lung in functie de ce mananci si cat efort faci.

Aplicatia ofera utilizatorilor si numeroase alte functii cum ar fi recomandarile in functie de greutatea dorita atat pentru calorii cat si pentru alti macronutrienti (proteine, carbohidrati, grasimi, sare, zahar si fibre), indicele de masa corporala, procentul de grasime, setarea de a se scadea automat kilogramele arse zilnic din greutatea initiala si posibilitatea de a iti customiza recomandarile.

Toate datele adaugate inafara de numele de utilizator sunt confidentiale iar aplicatia iti permite oricum stergerea contului.

In plus aplicatia kLorii vine insotita de un blog cu articole legate de sanatate, si cu pagini pentru fiecare aliment ale caror detalii pot fi modificate.

Cel mai bun lucru este ca aplicatia este gratuita si nu obtine niciun venit momentan inafara de cel produs din reclame. Numarul de mese/activitati pe care le poti adauga este restrictionat de un numar de monezi kLorii, insa acestea se pot obtine doar prin adaugarea/modificarea produselor sau prin aducerea unui nou utilizator printr-un link de referral. Chiar si daca nu vreti sa faceti asta, puteti oricand sa va inregistrati din nou (primiti din start un numar de monezi suficient pentru o luna), desi este moral sa ajutati aplicatia sa creasca, prin adaugarea oricarei informatii care ar putea ajuta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J