Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64010030 + Plita incorporabila Hansa BHGI63100015: pret, review si pareri!

Oricare dintre noi si-ar dori sa poata avea in bucataria lui un aparat electrocasnic de real ajutor care sa ii usureze mereu gatitul de zi cu zi. Si, pentru ca aceasta dorinta sa vi se implineasca, astazi avem placerea de a aduce in atentia tuturor, exceptionalul cuptor electric incorporabile de la Hansa, mai exact modelul BOEI64010030 impreuna cu plita incorporabila Hansa BHGI63100015 .

Acesta este un produs de o foarte buna calitate, dar si foarte performant, lucruri de care o sa va convingem prin prezentarea caracteristicilor speciale ale acestuia. (verifica noua oferta de pret pentru acest produs)

Cuptorul electric incorporabil Hansa este fabricat din inox, avand o greutate de 35.6 kilograme la dimensiunile standard (IxLxA) de 59.5×59.5×57.5 centimetrii.

Cuptor incorporabil Hansa BOEI64010030

Sa nu uitam sa va precizam faptul ca acest aparat electrocasnic este si foarte usor de curatat datorita unui email de foarte buna calitate.

Si acum, dupa ce v-am descris cuptorul electric incorporabil de la Hansa, vom incerca sa va oferim si detaliile tehnice ale acestuia pentru a va convinge de cat de util si performant poate fi.

Acest cuptor electric este unul de o foarte buna calitate, avand clasa de eficienta energetica A+. Capacitatea lui este de 65 litri si este foarte puternic, avand o putere de 2900 wati.

Cuptorul electric incorporabil de la Hansa este prevazut cu un numar de opt functii speciale pentru ca dumneavoastra sa va puteti gati mancarea favorita la cei mai buni parametrii.

Alimentarea acestuia se face, asa cum era de asteptat, electric si beneficiaza de un control mecanic.

Va mai putem spune ca acest exceptional cuptor electric este dotat cu timer, dar si cu un ventilator si un grill electric ce detine o putere de 2 kw.

Prin folosirea acestui aparat electrocasnic veti beneficia mereu de cea mai buna calitate a alimentelor gatite, iar acestea isi vor pastra intotdeauna aromele si gustul natural.

Dintre functiile si programele speciale de care dispune acest extraordinar aparat electrocasnic va mentionam incalzirea rapida, convectia aer fierbinte, decongelarea, incalzire inferioara cat si incalzire superioara, iluminare interioara proprie dar si ventilatie cu aer cald.

Este bine de stiut si faptul ca, la cumpararea acestui cuptor electric incorporabil de la Hansa, veti primi atat cu gratar combi cat si doua tavi; o tava fiind plata si cealalta tava adanca.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J