Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Daca iubesti calatoriile, descopera blogul Micuta-Turista.com

Iubesc calatoriile si asta ma face sa caut atunci cand am timp bloguri despre acest subiect, care sa ma inspire in legatura cu vacantele urmatoare. Cautand informatii despre vacante pe care le putem face aproape de casa, am ajuns pe www.micuta-turista.com. Blogul ii apartine Mariei, o fetita de doar un an si trei luni, care deja are cateva calatorii la activ. Maria nu s-a plimbat doar prin tara pana acum, ba chiar a ajuns si in Belgrad. Maria calatoreste impreuna cu parintii ei, acestia fiind la randul lor mari iubitori ai vacantelor si iesirilor la sfarsit de saptamana.

Calatorii la varsta de doar un an?

Trebuie sa recunosc ca si eu m-am mirat cand am citit ca Maria are varsta de doar un an si trei luni. Insa, si mai mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca prima calatorie a Mariei s-a intamplat la varsta de numai trei saptamani, atunci cand parintii ei au dus-o pentru prima data la mare. Profitand de faptul ca bunicii locuiesc in Constanta, aceasta ocazie s-a dovedit a fi numai buna pentru ca Maria sa faca cunostinta cu nisipul fierbinte de pe litoralul romanesc.

Drumurile la mare au tot continuat, insa Maria a mai ajuns intre timp si la Brasov sau Targu Jiu. Fie ca a calatorit cu masina parintilor sau cu trenul, Maria s-a dovedit a fi o fetita extrem de cuminte si careia ii place inca de pe acum sa calatoreasca. Nu degeaba cunoscutii au poreclit-o „copilul extraterestru”! Maria si-a capatat aceasta porecla datorita faptului ca este extrem de cuminte, contrar varstei. Micuta noastra nu se trezeste aproape deloc in timpul noptii, nu plange decat foarte rar, ba chiar rade in cele mai multe momente ale zilei.

Asa cum va spuneam si mai devreme, Maria a ajuns sa calatoreasca chiar si peste hotare, in Belgrad mai exact. Conform informatiilor de pe blog, pasaportul pentru un copil se poate lua extrem de repede, ceea ce inseamna ca nu mai aveti decat sa va hotarati care va fi destinatia spre care va veti indrepta. Desi drumul nu a fost unul dintre cele mai scurte, Micuta Turista s-a bucurat de peisajele pe care le putea admira pe geam. Si trebuie sa recunoastem ca peisajele din acea parte a tarii, la Cazanele Dunarii spre exemplu, sunt de-a dreptul impresionante!

Ce sa mai, Maria m-a facut sa ii citesc pe nerasuflate aventurile pe care le-a avut pe parcursul calatoriilor ei! Pe langa asta, mi-a dat si mie cateva idei de a imi petrece sfarsiturile de saptamana in care nu muncesc si vreau sa evadez putin din oras. Cred cu tarie ca Maria si parintii ei sunt exemplu pentru multe familii care poate ca nu au curajul de a pleca la drum cu un copil atat de mic!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J