Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Daewoo DWD-NT1213A – caracteristici si pareri !

Alegerea unei masini de spalat rufe poate fi uneori dificila, deoarece gasim foarte multe modele pe care sa le consideram atractive. Ce spuneti de un model argintiu, cu incarcare frontala si o capacitate mare de incarcare? Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1213A este un astfel de model, care face parte din clasa de eficienta energetica A+. Consumul in program standard de energie este de 1.00 kwh, iar consumul in program standard de apa este de 45 litri.

Clasele de eficienta la spalare si la centrifugare sunt A, avand o capacitate de incarcare de 7 kilograme si un consum mediu anual de apa de 9900 litri. Un motiv pentru care aceasta masina de spalat este considerata buna consta in numarul de 1000 de rotatii pe minut. In plus, este o masina potrivita celor care au utilizat pana acum masini cu o capacitate de incarcare de 4-5 kilograme si isi doresc un model mult mai incapator.

Astfel, masina de spalat Daewoo DWD-NT1213A este potrivita pentru familiile numeroase sau pentru cei care doresc sa spele articole mai voluminoase, precum pilote sau paturi. In ceea ce priveste dimensiunile, este un model SLIM, de 85 X 59.5 X 44.5 centimetri, pentru a putea fi amplasata cu usurinta in locuinta dumneavoastra.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NT1213A, 7 kg

Culoarea argintie in care este disponibila aceasta masina este considerata un atu de catre unele persoane, iar panoul de comanda este pozitionat frontal si usor de accesat, chiar si de catre persoanele in varsta, deoarece are un display LCD mare. Astfel, utilizatorii pot vedea pe acest display informatii legate de timpul ramas pana la terminarea programului si etapa spalarii.

Este o masina la care veti intalni programarea intarziata, pentru a putea seta masina sa porneasca la o anumita ora, chiar daca nu puteti fi acasa pentru a o supraveghea. In ceea ce priveste greutatea modelului, aceasta este de 54 de kilograme, iar nivelul de zgomot produs la spalare nu este prea mare, fiind de 58 decibeli.

Printre avantajele care sunt oferite de masina de spalat Daewoo DWD-NT1213A se afla consumul redus de apa si de energie, capacitatea mare de incarcare de 7 kilograme, dimensiunile reduse, pentru a nu ocupa foarte mult spatiu si functia de programare intarziata.

Daewoo este un brand consacrat prin calitatea produselor pe care le ofera, iar aceasta masina de spalat care va este pusa la dispozitie, poate fi achizitionata la un pret accesibil, fiind potrivita pentru cei care au nevoie de un model incapator.

 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Slim: Da
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1000
 • Capacitate de incarcare ( kg): 7
 • Clasa de eficienta energetica: A+One thought on “Daewoo DWD-NT1213A – caracteristici si pareri !

 1. domo vs flanco

  cand am achizitionat-o eu am gasit-o la oferta pe flanco, acum vad ca este mai ieftina pe emag. Asa ca aviz cumparatorilor, verificati ofertele de pe cele 2 site-uri ca este posibil sa prindeti vreo oferta si sa o cumparati cu un pret mult mai bun

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J