Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

De ce este bine sa folosim un sistem de supraveghere?

Nevoie de siguranta si protectie se afla in noi inca din cele mai vechi timpuri. In prezent putem considera ca suntem in siguranta daca facem o comparatie cu omul de acum 100-200 de ani. Insa chiar si acum avem pericole care ne pandesc la tot pasul. Chiar daca nu suntem noi victimele de cele mai multe ori, bunurile noastre au de suferit. Bunuri pe care le asociem imediat cu parti din viata noastra.

De cate ori nu s-a intamplat sa va gasiti masina lovita in parcare, gunoaie in fata portii sau locuri devastate? De asemenea, se cunosc cazuri in care hotii au patruns in casele oamenilor si au devastat tot. Pentru astfel de situatii este bine sa montam un sistem de supraveghere. Rolul sau este sa ne protejeze de aceste probleme grave chiar daca noi nu suntem acasa.

SKUT.ro este un magazin specializat pe sisteme de supraveghere video si sisteme de alarma. Cu peste 20 de ani experienta in domeniu, puteti gasi toate produsele de care aveti nevoie pentru a creea un sistem de supraveghere sau de alarma complet. Aveti de ales intre cele mai mari branduri din lume, cu garantie si posibilitate de retur in termen de 14 zile.

skut

Un sistem de supraveghere video montat corespunzator si cu setarile realizate corect, ne permit sa supraveghem o locuinta si sa avem acces la imagine de pe telefon, indiferent ca nu suntem acasa. Putem sa accesam sistemul de supraveghere video de oriunde din lume folosind o aplicatie si un telefon mobil inteligent.

De asemenea, daca va doriti un nivel de siguranta mai avansat, puteti lega sistemul video la un sistem de alarma. Astfel, cele doua vor comunica si vor semnala mai bine problemele. Cand o camera de supraveghere detecteaza miscarea, transmite un semnal catre centrala de alarma iar sirena porneste. Astfel ca sunteti alertati de un zgomot puternic si puteti suna la politie imediat. Sau poate suna direct sistemul.

Sistemul de supraveghere video este util si pentru a tine evidenta la modul general. Presupunand ca locuiti la bloc si sunteti administrator, sistemul de camere de supraveghere va poate arata daca persoane straine au intrat in bloc si au provocat daune. De asemenea, in cazul unor incidente neplacute sau accidente de orice fel de natura, aveti oricand o dovada video in care puteti vedea exact ce s-a intamplat.

Sistemul de supraveghere video este util in orice situatie. Rau sigur nu va face, insa este bine sa va simtiti protejat. Confortul si siguranta sunt pe primul loc.

Daca aveti o parcare la bloc si doriti sa o monitorizati incat sa nu vi se ocupe locul de parcare, puteti rezolva aceasta problema cu o camera de supraveghere. Nu este nevoie de un sistem complex ci de o simpla camera care sa filmeze non stop parcarea. Atunci puteti preveni incidentele neplacute cand cineva va zgarie masina si pleaca sau cand cineva va ocupa locul de parcare. Totul este inregistrat pe HDD-ul din DVR/NVR si nu mai aveti nici o grija. Stiti pe cine sa trageti la raspundere.

Un astfel de sistem este compus din mai multe elemente esentiale. In primul rand trebuie sa aveti camerele de supraveghere, care se pot clasifica dupa mai multe criterii. Alegeti camera cu tehnologia dorita, analogica sau IP, cu forma dorita, cu rezolutie maxima de filmare care va satisface si cu protectiile aferente. Luati in calcul daca este nevoie sa filmeze pe timp de noapte sau daca este expusa la mediul exterior si la intemperiile aferente.

DVR-ul sau NVR-ul trebuie sa aiba suficiente canale pentru a putea suporta toate camerele pe care le-ati achizitionat. Daca aveti camere analogice atunci aveti nevoie de un DVR. In schimb, daca ati ales camere cu tehnologie IP, NVR-ul este solutia corecta.

Spatiul de stocare trebuie sa fie suficient pentru a memora cel putin o luna calendaristica. Spatiul de stocare se calculeaza in functie de numarul de camere, de rezolutia acestora si de tipul de inregistrare (continua sau doar la miscare).

DVR-urile si NVR-urile pot suporta mai multe HDD-uri la interior. In functie de nevoile fiecarui utilizator, alegeti HDD-ul cu capacitatea corecta pentru a nu avea probleme la inregistrare. Cand acesta s-a umplut va incepe sa stearga cea mai veche filmare si sa reinceapa scrierea.

In ceea montarea acestuia nu trebuie sa iti faci prea multe griji; vezi aici cum il construiesti, cum il montezi si cum il configurezi in cativa pasi simpli.

La SKUT.ro gasiti cele mai bune echipamente la preturi accesibile, garantie si dreptul de retur.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J